Kalnu slēpošanas pasauli pārsteigusī Ģērmane: "Jaunajā sezonā riskēšu, jo gribu vēl vairāk"Ziemas sports — Slēpošana
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Kalnu slēpošanas pasauli pārsteigusī Ģērmane: "Jaunajā sezonā riskēšu, jo gribu vēl vairāk"

Sezona sākas ar pārsteigumiem

Šajā nedēļas nogalē kalnu slēpošanā oficiāli sākas Pasaules kausa izcīņa. Pagājušajā sezonā Latvijas slēpotāja Dženifera Ģērmane izcēlās ar saviem izciliem panākumiem, radot interesi ne tikai lv slēpošanas līmenī, bet arī starptautiskajā arēnā.

Dženifera Ģērmane - risks un ambīcijas

Dženifera Ģērmane šogad plāno uzņemties lielāku risku. Viņa atzīst, ka jaunajā sezonā vēlas sasniegt vēl augstākas vietas, taču tam nepieciešams arī atveseļoties no iepriekšējā ceļgala savainojuma. Tas nozīmē, ka slēpotājai ir jābūt pilnībā gatavai, lai konkurētu ar pasaulē labākajiem sportistiem.

Ceļgala savainojuma ietekme uz sezonas plāniem

Nepilnā mēnesī līdz Baltā karuseļa sezonas starts, Ģērmane apņēmusies pilnībā norakstīt savainojumu. Viņas determinizms un apņēmība sniedz cerību, ka šī sezona būs vēl spilgtāka un veiksmīgāka nekā iepriekšējā. "Es uzaudzēšu risku, jo vēlos pierādīt, ka varu būt labāka nekā jebkad," viņa norādīja.

Nākotnes mērķi un izaugsme

Dženiferai ir skaidri mērķi - ne tikai iekļūt augstākajās vietās, bet arī attīstīt savas prasmes slalomā. Sportiste apzinās, ka konkurence ir milzīga, taču viņa ir pārliecināta, ka spēs sevi pierādīt arī sezonas grūtiem nosacījumiem. "Visas emocijas un grūtības līdzdarbojas manā ceļā. Esmu gatava izaicinājumiem," viņa piebilda. Jau drīz redzēsim, kā Dženifera Ģērmane uzsāks savu jauno sezonu un vai viņas apņēmība dos rezultātus. Viennozīmīgi, gaidāmās sacensības sola būt ļoti aizraujošas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas