"Kandava"/"Turība" Makao "Masters" 3x3 turnīru sāk ar zaudējumuBasketbols — 3x3 basketbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Kandava"/"Turība" Makao "Masters" 3x3 turnīru sāk ar zaudējumu

Turnīra sākums ar zaudējumu

Latvijas 3x3 basketbola komanda "Kandava"/"Turība" sestdien, 23. septembrī, pieķērās Makao "Masters" turnīram, taču diemžēl atklāšanu pavadīja ar zaudējumu. Komandas sastāvā bija Edgars Krūmiņš, Zigmaris Raimo, Francs Lācis un Mārtiņš Krūmiņš, kas centās pierādīt sevi starptautiskā arēnā.

Spēles gaita un rezultāts

Spēle izrādījās izaicinoša un neraksturīga Latvijas komandai, kas iepriekš bija demonstrējusi labu sniegumu vietējās un starptautiskās sacensībās. Lai gan "Kandava"/"Turība" komanda cīnījās ar dzīvotspēju un centību, turnīra pirmajā spēlē viņiem nācās atzīt pretinieku pārākumu. Precīzi skaitļi un spēles iznākums pagaidām nav publiskoti, taču skaidrs, ka komanda ir apņēmības pilna turpināt cīņu.

Skati nākotnē

Neskatoties uz zaudējumu, "Kandava"/"Turība" komanda joprojām ir motivēta un apņēmīga demonstrēt labāku sniegumu nākamajās spēlēs turnīrā. Šis turnīrs ir svarīgs solis viņu attīstībā 3x3 basketbola pasaulē, un komanda lūkojas uz nākotni, iegūstot pieredzi un atgūstoties no šī nepatīkamā sākuma.

Atbalsts no līdzjutējiem

Latvijas basketbola fani ir apvienojušies, lai sniegtu atbalstu savai komandai. Sociālo tīklu platformās jau ir izteikti daudzi motivējoši komentāri un vēlēšanas veiksmei turpmāk. Spēlētāji jūt, ka viņu atbalstītāji ir ar viņiem spēju atgūties un izcīnīt uzvaras nākamajās spēlēs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas