"Kandava/Turība" pēdējās sparingspēlēs pirms sezonas sākuma pieveic lietuviešusBasketbols — Latvijas turnīri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Kandava/Turība" pēdējās sparingspēlēs pirms sezonas sākuma pieveic lietuviešus

Preparācija jaunajai sezonai

Gatavojoties gaidāmajai "Ramirent" Nacionālās basketbola līgas sezonai, Kandavas basketbola komanda "Kandava/Turība" ir intensīvi strādājusi pie savas sagatavošanās. Komandas galvenais treneris Raimonds Feldmanis ir veltījis daudz laika, lai uzlabotu spēlētāju sniegumu un veidotu stabilu komandas saliedētību pirms sezonas sākuma.

Spēles pret Šilales "Lušis"

Pēdējās nedēļas laikā "Kandava/Turība" aizvadījusi divas pārbaudes spēles pret lietuviešu komandu Šilales "Lušis". Šīs spēles bija lieliska iespēja ne tikai pārbaudīt savus spēkus, bet arī iegūt vērtīgu pieredzi pirms gaidāmā čempionāta. Abās spēlēs latviešu komanda demonstrēja pārliecinošu sniegumu, pieveicot lietuviešus un gūstot divas uzvaras.

Uzvaru nozīme komandas attīstībā

Uzvaras pār Šilales "Lušis" ir svarīgas ne tikai rezultāta ziņā, bet arī komandas psiholoģiskajā sagatavošanā. Pēdējo spēļu sniegums ļauj "Kandava/Turība" spēlētājiem justies pārliecinātākiem un motivētākiem, neraugoties uz gaidāmajām grūtībām sezonā. Tās ir pierādījums, ka komanda ir labi sagatavojusies un ka treneris Feldmanis ir veiksmīgi strādājis pie stratēģijas izstrādes.

Jayalabā sezona

Kandavas komanda ir apņēmības pilna uzsākt jauno sezonu ar jauniem centieniem un mērķiem. Spēlētāji un treneru kolektīvs ir motivēti pierādīt savas spējas un gūt panākumus "Ramirent" Nacionālajā basketbola līgā. Arī līdzjutēji ir gatavi atbalstīt savu komandu, cerot uz spilgtiem rezultātiem un pozitīvām emocijām visā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas