Kārtainais tunča "Napoleons" šefpavāra Aleksejeva gaumē
Ievads: Jaunas garšas un neaizmirstama maltīte
Šefpavāra Lauri Aleksejevu un dziedātāja Ralfa Eilanda tikšanās pie bāra letes Rīgā solīja jautru un garšīgu piedzīvojumu. Abi viesojās stand up bārā, kur Ralfs dalījās savās domās par ēst gatavošanu un maltīšu baudīšanu ārpus mājas.Ralfa Eilanda virtuves prasmes
Ralfs Eilands, kurš ir pazīstams ne tikai ar savu mūziku, bet arī ar komiskajiem talantiem, atzina, ka, neskatoties uz to, ka viņš prot gatavot, ikdienā vairāk izvēlas ieturēt maltītes ārpus mājas. Viņš ir ieinteresēts apgūt jaunas recepšu nianses un iepazīties ar šefpavāra talantu.Šefpavāra izaicinājums
Lauri Aleksejevs atzina, ka šis ir viņa pirmais gadījums, kad viņš gatavo trīs kārtu maltīti pie bāra letes. Šī pieredze ir ne tikai izaicinājums, bet arī lieliska iespēja radoši izpausties un dalīties ar savām kulinārajām iemaņām publiski.Neparastās sastāvdaļas un garšas
Ralfs uz filmēšanu bija paņēmis līdzi "vegetu", ko viņa omes ieteikums bija ieguvis īpašu nozīmi. Šī garšviela tika piedāvāta Laurim kā papildinājums ēdieniem, un tas palielināja šīs maltītes radošumu un garšas daudzveidību.Noslēgums: Garšīgais piedzīvojums
Šī tikšanās pie bāra letes solīja ne tikai gardas maltītes, bet arī radošu pieredzi abiem māksliniekiem. Paredzams, ka Ralfa un Lauris sadarbība nesīs jaunas garšas un paliks atmiņā kā neaizmirstams piedzīvojums Rīgas kulinārajā ainavā.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit