• 2024. gada 12. maijs 12:11
  • TV3
  • 10

Kārtainās mīklas groziņi ar paipalu olu krēmu un pesto jeb latviskā versija "Pastel de nata"

Kārtainās mīklas groziņi ar paipalu olu krēmu un pesto jeb latviskā versija "Pastel de nata"

Kurš gan negrib ēst mājās kā restorānā?! Gardēži vienojas, ka daudzi Latvijas ražotāji mēģina radīt produktus, kas ēdienu ļauj pasniegt arī mājās gluži kā restorānā. Liene Zemīte un Normunds Baranovskis šajā reizē atdalīs dzeltenumus no baltumiem gandrīz 40 oliņām, lai taptu pesto sāļās krēma kūciņas – Latviskā versija ” Pastel de nata”.

Ēdiena radīšana mājās gluži kā restorānā ir kļuvusi par īsto trendu, jo cilvēki vēlas baudīt izsmalcinātus un garšīgus ēdienus arī savā ikdienas dzīvē. Gan profesionālie šefpavāri, gan amatieru virtuves mākslinieki cenšas radīt īpašas garšas pieredzes, kas ļauj justies kā restorānā arī mājās.

Liene Zemīte un Normunds Baranovskis ir izvēlējušies radīt kaut ko īpašu – kārtainās mīklas groziņus ar paipalu olu krēmu un pesto, kas ir Latviskā versija slavenā portugāļu desertā "Pastel de nata". Šis ēdiens nav tikai garšīgs, bet arī ļoti fotogēnisks, tāpēc to ir patīkami pagatavot un iemūžināt sociālajos tīklos, lai dalītos ar šo gastronomisko brīnumu ar citiem.

Liene un Normunds ir rūpīgi izvēlējušies sastāvdaļas un gatavošanas tehnikas, lai radītu autentisku un garšīgu Latvisko versiju "Pastel de nata". Viņu radošums un iekšējā dedzība par gaļas ceļošanu savās mājās ir tikai viens no piemēriem, kā laiku mājās var padarīt interesantu un baudāmu.

Kopumā, ja esi ēdienu cienītājs un mīli gatavot, noteikti izmēģini šo Latvisko versiju "Pastel de nata" un ļauj sev izbaudīt restorāna garšu savā mājās. Ar šo izsmalcināto desertu noteikti iepriecināsi savus ģimenes locekļus vai draugus, un varēsi justies kā patiess gastronomijas meistars!


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas