Katram sportistam pa 20 prezervatīviem: Mīlas laukumā spēlē godīgi – vaicā piekrišanu

Olimpisko spēļu atklāšana Parīzē

Šovakar oficiāli tiek atklātas Parīzes olimpiskās spēles, piedāvājot iespēju 14 ar pusi tūkstošiem sportistu no visas pasaules sacensties, demonstrēt savas prasmes un iegūt medaļas. Šī ir ne tikai sportiska, bet arī sociāla norise, kurā, kā zināms, notiek daudz kas vairāk nekā tikai sacensības.

Mīlas laukumā spēlē godīgi

Ņemot vērā, ka tik liels atlētu skaits pulcēsies vienuviet, mīlas prieki nav nekāds jaunums šādā vidē. Organizatīvie komitejas locekļi ir parūpējušies, lai sportisti varētu baudīt romantiskas attiecības atbildīgi. Katram sportistam tiks piešķirti 20 prezervatīvi, lai nodrošinātu drošību un veselību intīmās attiecībās.

Inovatīvi saukļi un piekrišana

Iepakojumi prezervatīviem ir noformēti ar radošiem un aizraujošiem saukļiem, kas uzsver piekrišanas nozīmi. "Mīlas laukumā spēlē godīgi – vaicā piekrišanu", "Nav jābūt zelta medaļas ieguvējam, lai to vilktu" un citi saukļi ir radīti, lai izglītotu sportistus par drošām intīmām attiecībām un veicinātu atbildību seksuālā uzvedībā.

Drošība un veselība – prioritāte

Olimpiskās spēles ir varoņdarbi, tomēr drošība un veselība ir svarīgāk par jebkurām medaļām. Organizatori uzsver, ka prezervatīvu izsniegšana ir ne tikai simbēlisks solis pret risku, bet arī atgādinājums visiem sportistiem par to, ka jābūt atbildīgiem savās izvēlēs, lai šīs vasaras spēles nes lielas nepatikšanas. Olimpisko spēļu dalībniekiem ir jāapzinās, ka viņu uzvedība ārpus sporta laukuma ir tikpat svarīga kā sniegums sporta arēnā. Sniegtā palīdzība ar prezervatīviem ir tikai viens no veidiem, kā veicināt drošu un veselīgu vidi, kurā sportisti var brīvi izpausties.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas