"KFC" Latvijas e-sporta virslīgas otrās kārtas cīņas. Video tiešraideCiti/3. puslaiks
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 8. oktobris 19:55
  • Delfi
  • 29

"KFC" Latvijas e-sporta virslīgas otrās kārtas cīņas. Video tiešraide

Video skaties šeit
Tiešraidi skaties šeit

KFC Latvijas e-sporta virslīgas otrā kārta ir klāt

Ar divām spēlēm otrdien, 8. oktobrī, sākas "KFC" Latvijas e-sporta virslīgas trešās sezonas otrā kārta. Šis notikums noteikti iepriecinās visus e-sporta fanus, kuri gaida aizraujošas spēles un augstas intensitātes cīņas.

Astoņas komandas un rekordliels dalībnieku skaits

Šogad virslīgā piedalās atkal astoņas komandas, kas liecina par Latvijas e-sporta popularitāti un attīstību. Papildus tam, Latvijas e-sporta čempionātā šogad reģistrēts rekordliels dalībnieku skaits – 56 komandas, kas ir kārtējais apliecinājums tam, cik ļoti e-sports ir ienācis Latvijas sporta ainā.

Video tiešraide: Skatieties spēles tiešraidē

Neaizmirstiet, ka visas spēles ir pieejamas video tiešraidē, kas ļaus ikvienam sekot līdzi intensīvām cīņām un atbalstīt savas iecienītākās komandas. Šī ir lieliska iespēja pieredzēt e-sporta pasauli tuvāk un redzēt, kā labākie spēlētāji cīnās par uzvarām.

Sekojiet līdz notikumiem

Aicinām visus e-sporta entuziastus un fanu kopienu sekot līdzi "KFC" Latvijas e-sporta virslīgas jaunumiem un atbalstīt savus favorītus. Otrā kārta sola daudz aizrautības un pārsteigumu – vai jūsu izvēlētā komanda izpildīs savas ambīcijas?

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas