Kičenoka: "Ostapenko - ļoti spēcīga spēlētāja, man ar viņu ir komfortabli"

US Open sacensībās turpina izgaismot Latvijas-Ukrainas tandēms

Ņujorkā aizritē ASV atklātā tenisa čempionāta "US Open" sacensības, kur dalību piedalās arī talantīgais Latvijas-Ukrainas duets - Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka. Šis turnīrs ir ne tikai sportisks izaicinājums, bet arī iespēja apvienot spēkus un pierādīt sevi starptautiskajā arēnā.

Kičenoka par Ostapenko: "Viņa ir ļoti spēcīga spēlētāja"

Ukrainas tenisiste Ludmila Kičenoka neslēpj savu apbrīnu par komandas biedri Aļonu Ostapenko. "Ostapenko ir ļoti spēcīga spēlētāja, un man ar viņu ir komfortabli spēlēt. Mēs lieliski saprotamies laukumā un esmu priecīga, ka varam cīnīties kopā," klāsta Kičenoka. Viņas vārdi apliecina, ka šis tandēms ir ne tikai spēcīgs, bet arī saskanīgs.

Cilvēku pūļi un izaicinājumi Ņujorkā

Tomēr Turnīra nosacījumi ne vienmēr ir viegli. Kičenoka atklāja, ka Ņujorkā, lai tiktu līdz laukumiem, cilvēku pūļus ir jāizgrūž ar elkoņiem. "Cilvēku daudzums ir milzīgs, un tas neapstājoties steidzas uz laukumiem. Jābūt uzmanīgam un izturīgam," sacīja Kičenoka. Šādi izaicinājumi tikai piešķir papildu vērtību viņu sasniegumiem.

Blogs "DariaTennis" informē par notikumiem

Šīs un citas detaļas par US Open un Latvijas-Ukrainas tenisa tandēmu var sekot arī blogā "DariaTennis", kas sniedz aktualitātes un intervijas ar spēlētājiem. Šis resurss ir lieliska iespēja visiem tenisa faniem uzzināt vairāk par mūsu sporta zvaigžņu gaitām un emocijām turnīra laikā. Tenisa entuziasti turpina ar nepacietību gaidīt nākamos mačus, cerot, ka Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka turpinās pārsteigt mūs ar saviem sasniegumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas