Kinopilsēta "Cinevilla" aicina Halovīna svinētājus uz "Cinevilla Danger fest"Pasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 14:20
  • TV3
  • 3

Kinopilsēta "Cinevilla" aicina Halovīna svinētājus uz "Cinevilla Danger fest"

Festivāla "Cinevilla Danger fest" aktivitātes

Kinopilsēta “Cinevilla” šo rudeni aicina visus Halovīna svinētājus uz emocionālu un aizraujošu festivālu “Cinevilla Danger fest”, kas norisināsies no 25. oktobra līdz 2. novembrim. Katru vakaru no pulksten 18 līdz 23 apmeklētājiem tiks piedāvātas dažādas aktivitātes un izklaides, kas noformētas noskaņā par godu šai neparastajai svinībai.

Brīvdabas kino un šausmu izrādes

Viena no festivāla galvenajām atrakcijām būs brīvdabas kino, kurā tiks demonstrēti klasiskie un jaunie šausmu žanra filmas. Apmeklētāji varēs izbaudīt filmas, kas radīs īstu Halovīna atmosfēru, bet, protams, gaidāmas arī pārsteigumu izrādes un performances.

Biedējošas atrakcionu zonas

Cinevilla ir radījusi īpašas biedējošas atrakcionu zonas, kurā ikviens varēs izjust adrenalīnu un satraukumu. Šeit būs iespēja piedalīties interaktīvās spēlēs ar šausmu tematikām un izdzīvot neaizmirstamas pieredzes, kas noteikti iepraktē Halovīna garu.

Ģimenēm draudzīgas aktivitātes

Neaizmirstot par ģimenēm, festivālā būs padomāts arī par mazākajiem apmeklētājiem. Tiks piedāvātas radošas darbnīcas, kurā bērni varēs veidot Halovīna rotājumus un piedalīties kostīmu konkursā. Šī būs lieliska iespēja ģimenēm pavadīt laiku kopā un izbaudīt radošas aktivitātes.

Biļešu iegāde un informācija

Biļetes uz festivālu “Cinevilla Danger fest” var iegādāties iepriekš, izmantojot kinopilsētas oficiālo mājaslapu. Ieteicams iegādāties biļetes laikus, lai nodrošinātu sev vietu šajā unikālajā pasākumā. Atcerieties, ka festivāls būs lieliska iespēja pavadīt neparastu Halovīnu kopā ar draugiem un ģimeni! Apmeklējiet “Cinevilla” un piedalieties brīnišķīgajā Halovīna svinēšanā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas