Ķirsona "Cherry Fix" Tērbatas ielā pārbūvēts nelikumīgi. Vai kopīgajam biznesam ar mazdēlu beigas?

Ķirsona biznesa neveiksmes sākums

Pavasarī, kad Rīgas restorānu aina kļūst arvien dinamiskāka, ir kāds stāsts, kas izceļas ar savu likteni. 2022. gada vasarā ievērojamais uzņēmējs Gunārs Ķirsons, pazīstams kā ēdināšanas uzņēmuma "Lido" dibinātājs, Rīgā, Tērbatas ielā, atklāja savu pirmo "Cherry Fix" kafejnīcu. Šis projekts tika nosprausts kā ambiciozs plāns attīstīt ātrās ēdināšanas tīklu visā Latvijā, taču tagad šķiet, ka viss ir gājis greizi.

Kafejnīcas slēgšanas iemesli

Neskatoties uz sākotnējām cerībām, "Cherry Fix" kafejnīca Rīgā ir slēgusi savas durvis pēc mazāk nekā divu gadu darbības, un šobrīd nav izdevies atvērt nevienu citu kafejnīcu valstī. Nesenā informācija liecina, ka Tērbatas ielas bāzē tika veikta nelikumīga pārbūve, kas varētu būt veicinājusi šādu iznākumu. Tas rada jautājumus par Ķirsona un viņa mazdēla turpmākajām biznesa perspektīvām.

Būvniecības likumību un nākotnes perspektīvas

Pārbūves neatbilstība likumdošanai var radīt nopietnas sekas ne tikai pašai "Cherry Fix", bet arī Gunāram Ķirsonam un viņa mazdēlam, kuri, šķiet, ir ieinteresēti attīstīt šo zīmolu. Jautājumi par attiecīgajām atļaujām, piekļuvi resursiem un klientu uzticību var būtiski ietekmēt turpmāko uzņēmējdarbību. Daudzi brīdinājumi par šāda veida nelikumīgām darbībām jau ir izskanējuši, un nu, kad uzņēmums saskaras ar iespēju iznīcināt tuvāko nākotni, rodas jautājumus par to, vai šis kopīgais bizness ar mazdēlu ir beidzies.

Secinājumi un tālākā rīcība

Lai gan Gunāra Ķirsona vārds ir pazīstams un saistīts ar panākumiem, šis jaunākais notikums skaidri norāda uz potenciālu krīzi viņa biznesa attiecībās. Līdz ar kafejnīcas slēgšanu un nelikumīgajiem pārbūves darbiem "Cherry Fix" nākotne joprojām ir neskaidra, un uzņēmējam būs jāizvērtē savi nākamie soļi šajā sarežģītajā un strauji mainīgajā uzņēmējdarbības vidē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas