Kitija Laksa Francijā: neizšķirts un pārliecinoša uzvara "Occitanie" turnīrā

Kitija Laksa un "Famila Schio" Francijā

Viens no pēdējiem vasaras notikumiem basketbola pasaulē norisinājās Francijas pilsētā Tarbē, kur no 31. augusta līdz 1. septembrim norisinājās četru komandu pārbaudes turnīrs. Šajā turnīrā piedalījās arī Latvijas izlases zvaigzne Kitija Laksa, kura pārstāv itāļu basketbola klubu "Famila Schio".

Neizšķirts pirmajā spēlē

Pirmajā spēlē "Famila Schio" pretinieki bija "Toulouse Metropole". Spēle izrādījās ļoti saspringta, un abu komandu sniegums pūlī lika just, ka neviens nevēlas izlaist izdevību uzvarēt. Kitija Laksa, stājoties laukumā, demonstrēja savu prasmi, gūstot vairākus svarīgus punktus. Tomēr, neskatoties uz spēcīgu sniegumu, spēle noslēdzās neizšķirti, kas gan deva pangakšanās pievērst uzmanību nākamajai spēlei.

Pārliecinoša uzvara pret "Occitanie"

Otrajā dienā "Famila Schio" sastapās ar "Occitanie" komandu, un šoreiz viņas sniegums bija patiešām izcils. Laksa ieņēma līdera lomu, gūstot vairāk nekā 20 punktus un palīdzot savai komandai izcīnīt pārliecinošu uzvaru. Šī uzvara bija ne tikai reāls panākums komandas stratēģijā, bet arī lielisks veids, kā pierādīt savas spējas pirms jaunās sezonas uzsākšanas.

Secinājumi un skatījums uz nākotni

Šis pārbaudes turnīrs, kurā piedalījās "Famila Schio", kalpoja kā svarīgs solis sagatavošanās posmā jaunajai sezonai. Kitija Laksas sniegums apliecināja viņas nozīmīgo lomu komandā un potenciālu sasniegt jaunus augstumus. Basketbola fani visā Latvijā ar nepacietību gaida viņas un komandas turpinājumu, cerot, ka Laksas talants palīdzēs "Famila Schio" pārsteigt citus Eiropas klubs jau šajā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas