"Klaidonis" dodas divdesmit gadu jubilejas koncerttūrēIzklaide
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 19:00
  • NRA
  • 6

"Klaidonis" dodas divdesmit gadu jubilejas koncerttūrē

“Klaidonis” svin savu divdesmit gadu jubileju

Šogad populārā kantrīmūzikas grupa “Klaidonis” svin savu divdesmit gadu jubileju, un par godu šim nozīmīgajam notikumam grupa ir nolēmusi rīkot koncerttūri visā Latvijā. Šī ir lieliska iespēja gan faniem, gan jaunajiem klausītājiem apmeklēt koncertus un izbaudīt grupas mūziku dzīvajā izpildījumā.

Jaunā albuma “Neko nejautā” prezentācija

Jubilejas tūres laikā “Klaidonis” prezentēs savu jaunāko studijas albumu “Neko nejautā”. Albums ir gaidāms, lai iepriecinātu klausītājus ar jauniem skaņdarbiem un atpazīstamajām grupas melodijām. Tas solās būt emocionāls un muzikāli bagāts darbs, kas demonstrē grupas attīstību un pieredzi pēdējo divu gadu desmitu laikā.

Tūres sākums un datumi

Koncerttūre sāksies 7. decembrī ar grandiozu koncertu Slampes Kultūras pilī. Pārējie koncerti turpināsies nākamā gada janvārī, sniedzot iespēju visiem interesentiem apmeklēt šo unikālo notikumu gan lielākajās pilsētās, gan mazākās vietās visā Latvijā. Detaļas par koncertu grafikā tiks paziņotas drīzumā, tādēļ sekot līdzi grupas jaunumiem ir ieteicams.

Aicinājums apmeklēt koncertus

Grupa “Klaidonis” aicina visus mūzikas mīļotājus pievienoties svinībām un piedzīvot divdesmit gadu muzikālo ceļu jaunā gaismā. Koncerti solās būt īpaši, un ikvienam apmeklētājam būs iespēja ne tikai izbaudīt lielisku mūziku, bet arī satikt grupas dalībniekus un dalīties tajā priekā, kas ir radušies daudzu gadu garumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas