Klāt jaunā "eXi" sezona. Kas būs raidījuma galvenie varoņi?

Jaunā sezona klāt!

Ir skaidrs, ka fani jau gaida gaidīto sporta sarunu šova "eXi" sestās sezonas sākumu, kas iniciēsies 19. septembrī. Šī ir jubilējas sezona, un raidījuma veidotāji ir apņēmušies atgriezties pie tradicionālajām vērtībām, kas šovā ir bijušas tik populāras.

Nemainīgais sastāvs

Šosezon raidījuma sastāvs lielākajā daļā epizožu paliks nemainīgs. Tas rada intrigu un gaidas, jo skatītāji jau ir pieraduši pie konkrētiem varoņiem, kas nodrošina interesantas diskusijas par sporta notikumiem, atlētiem un profesionālo dzīvi.

Trīs bijušie sportisti

Lai gan raidījuma veidotāji vēl neatklāj, kuri trīs bijušie sportisti būs šosezon, tieši tas liek līdzjutējiem izteikt minējumus un spriedumus. Kamēr gaidām oficiālo paziņojumu, skaidrs ir viens – šie varoņi solās sagādāt daudz neaizmirstamu brīžu, daloties ar savām pieredzēm un skatījumiem uz sporta dzīvi.

Turpināsim sekot līdzi notikumiem

Mēs aicinām visus sporta cienītājus un "eXi" skatītājus būt līdzās šajā intriģējošajā sezonā! Mēs visi gaidām, ko jaunā sezona mums atnesīs – un kas varētu būt trīs lieliskie varoņi, kas turpinās tradīcijas un radīs jaunas sarunas sporta jomā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas