Klausītava | 11.lv TV: Ģenerālis ar Lauri DārziņuKlausītava — 11.lv podkāsti
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Klausītava | 11.lv TV: Ģenerālis ar Lauri Dārziņu

Latvijas hokeja izlase gatavojas kvalifikacijai

Jau rīt Latvijas vīriešu hokeja izlase dosies uz 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru, kas solās būt izaicinoša un aizraujoša pieredze. Šis turnīrs ir būtisks ne tikai komandas prestižam, bet arī Latvijas sporta vēsturei.

Intervija ar Lauri Dārziņu

TV 11.lv šodien piedāvā īpašu interviju ar Latvijas izlases galvenā trenera asistentu Lauri Dārziņu. Šajā sarunā Lauris dalās ar saviem iespaidiem par komandas gatavību gaidāmajiem mačiem. Viņš uzsver, ka komanda ir smagi strādājusi, lai sagatavotos, un ir apņēmības pilna parādīt labāko sniegumu.

Viedoklis par pretiniekiem

Dārziņš arī atklāj savu skatījumu par gaidāmajiem pretiniekiem. Viņš uzskata, ka katrs mačs būs izaicinājums, taču ar pareizu pieeju un smagu darbu, komanda spēs tikt galā gan ar fiziskām, gan psiholoģiskām grūtībām.

Komandas sastāvs un nākotnes plāni

Sarunā tiek apspriests arī komandas sastāvs. Lauris Dārziņš dalās ar detaļām par katra spēlētāja priekšrocībām un lomu komandā. Viņš uzsver, ka svarīgi ir ne tikai individuālās prasmes, bet arī komandas saliedētība, kas var būt izšķiroša kvalifikācijas turnīra gaitā. Noskatieties interviju, lai uzzinātu vairāk par Latvijas izlases gatavošanos un Lauri Dārziņu redzējumu par nākotni!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas