Klausītava | "Laukuma līmenī" par Banki un izlases sniegumu OS kvalifikācijā RīgāKlausītava — 11.lv podkāsti
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Klausītava | "Laukuma līmenī" par Banki un izlases sniegumu OS kvalifikācijā Rīgā

Klausītava | "Laukuma līmenī" par Banki un izlases sniegumu OS kvalifikācijā Rīgā

Šajā "Laukuma Līmenī" epizodē bija piedalījušies Latvijas basketbolisti Kristaps Valters un Jānis Celmiņš, kuri analizēja izlases neveiksmīgo sniegumu Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Rīgā. Viņi aplūkoja katru spēlētāju individuālo veikumu un pauža savus viedokļus par nākamo Eurbasket 2025 turnīru, kas notiks Rīgā nākamajā vasarā.

Neveiksmīgais sniegums Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā

Valters un Celmiņš kritizēja Latvijas basketbola izlasi par neveiksmīgo sniegumu Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Rīgā. Viņi izanalizēja katru spēli un sniegumu katra spēlētāja, meklējot iemeslus, kāpēc izlase nespēja izrādīt labāku veiktspēju.

Individuālais veikums un problēmas laukumā

Valters un Celmiņš detalizēti aplūkoja katru spēlētāju individuālo veikumu un problēmas, ar kurām tie saskārās laukumā. Viņi analizēja spēlētāju sniegumu aizsardzībā, uzbrukumā un komandas spēlē, meklējot veidus, kā uzlabot izlases kopējo veiktspēju.

Viedokļi par nākamo Eurbasket 2025 turnīru

Valters un Celmiņš dalījās ar savām domām par nākamo Eurbasket 2025 turnīru, kas notiks Rīgā nākamajā vasarā. Viņi apsprieda Latvijas izlases iespējas, iespējamos konkurentus un uzsvēra svarību sagatavoties un uzlaboties līdz šim nozīmīgajam turnīram.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas