Kolumbusas lāsts pār Merzļikinu, Girgensons prom no bēdu lejas Bufalo – ko šogad redzēsim NHL?Hokejs/Basketbols/Sports/Aizmugure
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 10. oktobris 16:38
  • Delfi
  • 8

Kolumbusas lāsts pār Merzļikinu, Girgensons prom no bēdu lejas Bufalo – ko šogad redzēsim NHL?

Spoži talanti Latvijas hokejā

Latvijas hokeja ainava šogad piedzīvo strauju uzplaukumu, jo pieci mūsu valsts hokejisti ir sākusi sezonu Ziemeļamerikas Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandās. Šī ir ievērojama iespēja mūsu talantiem, kas varētu turpināt attīstīt savu karjeru šajā prestižajā līgā. Hokejisti, kas jau iekarojuši NHL, ir kļuvuši par mūsu sporta ikonas, un fani ar nepacietību gaida viņu sniegumu šosezon.

Vara no Kolumbusas pār Merzļikinu

Viens no spilgtākajiem Latvijas hokejistu vārdiem ir Elvis Merzļikins, kuram šogad jāsastopas ar Kolumbusas "Blue Jackets" izaicinājumiem. Merzļikins būs spiests pārvarēt spiedienu un sakārtot savu sniegumu, jo viņa sniegums ir klātpiesaistījis kritiku. Kolumbusas lāsts, kas pēdējos gados ir skāris komandu, varētu ietekmēt arī Merzļikina likteni. Hokeja līdzjutēji cer, ka viņš spēs pierādīt savu vērtību un pacelt komandu uz jauniem panākumiem.

Girgensons ceļā no bēdu lejas

Kamēr Merzļikins cīnās ar savu veiksmi, Zemgus Girgensons, kurš pārstāv Bufalo "Sabres", šobrīd cenšas izrāpties no bēdām. Girgensons pagājušajā sezonā piedzīvoja grūtības, bet šogad viņš ir pilns apņēmības. Ar spēcīgu sniegumu un komandas atbalstu viņam būtu jātiecas uz to, lai palīdzētu Bufalo atgriezties vietā, kur tā pieder, un iepriecināt fanus ar augstvērtīgu hokeju.

Basketbola vilšanās un hokeja cerības

Kamēr Latvijas hokeja talanti ir iekarojuši NHL, basketbolā situācija ir mazāk iepriecinoša. Pēc ilgāka pārtraukuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas sākumā, visticamāk, laukumā nedosies neviens latvietis. Tas liek jauktas sajūtas Latvijas sporta līdzjutējiem, jo basketbols iepriekš bija otra lielākais plūdums mūsu sporta scēnā. Hokejs šobrīd ir ieguvis priekšroku, un visi cer uz pozitīvām pārmaiņām un jauniem sasniegumiem sezonā, kas iznākusi ar lielām cerībām.

Kādu sniegumu sagaidīt šajā sezonā?

Šī sezona sola ne vien pārsteigumus, bet arī izaicinājumus Latvijas hokejistiem. Lai gan Kolumbusas lāsts varētu būt izaicinājums Merzļikina karjerai, Girgensons noteikti mēģinās izkļūt no grūtā posma, un visi Latvijas hokeja fani cer uz viņu uzvarām un panākumiem. Mēs gaidām ar nepacietību jauno sezonu un iespēju redzēt, kā mūsu zvaigznes spēlēs Ziemeļamerikā. Par to vairāk diskutēsim raidījumā "Aizmugure", kur analizēsim ne tikai hokeja, bet arī basketbola tuvāko nākotni.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas