Komandu sporta spēļu halles nodošana nedaudz kavēsies; līdz gada beigām plāno to apdzīvotSabiedrība/Citi/Sports
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 8. oktobris 16:08
  • Delfi
  • 7

Komandu sporta spēļu halles nodošana nedaudz kavēsies; līdz gada beigām plāno to apdzīvot

Problēmas ar sporta infrastruktūru Rīgā

Rīgā jau ilgu laiku novērojamas būtiskas problēmas ar sporta infrastruktūru, kas ierobežo sporta veidu attīstību un iedzīvotāju iespējas aktīvi nodarboties ar fiziskām aktivitātēm. Šī situācija ir īpaši uzskatāma, kad runājam par komandām sporta spēļu iespējām, jo trūkst atbilstošu halles sporta objektu.

Jaunā vieglatlētikas manēža

Pagājušā gada beigās, atkārtoti novērtējot sporta būvniecību Rīgā, beidzot ekspluatācijā tika nodota ilgi gaidītā vieglatlētikas manēža, kas atrodas "Daugavas" stadiona teritorijā. Šis projekts ir solīgs solis uz priekšu, taču tas joprojām neaptver nepieciešamo kapacitāti un daudzveidību, ko sporta entuziasti Rīgā ir gaidījuši.

Komandu sporta spēļu halles piegāde un kavēšanās

Arī līdz gada beigām Rīga beidzot varēs lepoties ar vēl vienu sporta objektu, proti, Komandu sporta spēļu halli, kas tiks pabeigta Krišjāņa Barona ielā. Tomēr nesen izskanējusi informācija, ka halles nodošana nedaudz kavēsies. Lai gan būvniecība ritējusi intensīvi, atlikšana var radīt papildu bažas par to, kad vietējās komandas varēs sākt izmantot jaunās iespējas.

Gaidāmā ietekme uz sporta dzīvi

Neskatoties uz kavēšanos, tiek plānots, ka halles apdzīvošana notiks vēl līdz šī gada beigām. Tas palīdzēs uzlabot komandu sporta pasākumu organizēšanu, kā arī radīs jaunas iespējas gan profesionāļiem, gan amatieriem. Rīgas sporta sabiedrība ar nepacietību gaida šo objektu, cerot, ka tas kļūs par nozīmīgu titulu sporta attīstībā galvaspilsētā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas