• 2024. gada 16. septembris 18:11
  • NRA
  • 5

Koncertzāle "Cēsis" vērienīgi atzīmēs desmito jubileju

Koncertzāles "Cēsis" desmitgades svinības

Šogad koncertzāle "Cēsis" svin savu desmito jubileju, un tika nolemts to atzīmēt ar vērienīgu svētku lielkoncertu. Svētki notiks sestdien, 21. septembrī, un solās būt neaizmirstams notikums kultūras dzīvē gan Cēsīs, gan visā Latvijā.

Programma, kas iepriecinās mūzikas mīļotājus

Šī koncerta programma būs izcila un īpaši sagatavota, lai uzsvērtu koncertzāles raksturīgākās iezīmes. Klausītājiem būs iespēja baudīt čella skanējumu Dvoržāka opusā, ko sniegs spāņu virtuozs Pablo Ferandess.

Pētera Vaska meditācijas skanējums

Papildus tam, pasākumā tiks atskaņota arī latviešu komponista Pētera Vaska meditācija “Vientuļais eņģelis”. Šī skaņdarba interpretāciju sniegs izcila vijolniece Vineta Sareika, kuru pazīst un mīl gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.

Kārtojiet savas biļetes laicīgi

Šī ir lieliska izdevība baudīt augstas klases mūziku un pieredzēt koncertzāles "Cēsis" unikalitāti. Ieteicams iegādāties biļetes laicīgi, jo koncerta popularitātes dēļ ir gaidāms liels apmeklētāju skaits. Svinēt jubileju kopā ar māksliniekiem un citiem mūzikas entuziastiem būs ne tikai jautri, bet arī emocionāli unikāla pieredze. Pievienojieties šiem svētkiem un izbaudiet koncertzāles "Cēsis" piedāvāto mūzikas burvību!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas