• 2024. gada 16. septembris 17:09
  • JAUNS.LV
  • 4

Konferencē “Skaļrunis” – par mūsdienu zinātni un komunikāciju ar valsts institūcijām

Konference “Skaļrunis 2024” – platforma zinātniekiem un valsts institūciju pārstāvjiem

Piektdien, 2024. gada 20. septembrī, Rīgā norisināsies komunikācijas prasmju kalves konference “Skaļrunis 2024”, kas pulcēs zinātniekus, valsts institūciju pārstāvjus un visus interesentus, kas vēlas uzlabot savas komunikācijas spējas. Šī konference piedāvās iespēju diskusijām par mūsdienu zinātnes jautājumiem un par to, kā uzlabot dialogu starp zinātniekiem un valsts institūcijām.

Bezmaksas dalība un reģistrācija

Dalība konferencē ir bez maksas, tādēļ aicinām ikvienu interesentu piedalīties klātienē, apmeklējot viesnīcu “Riga Islande Hotel”. Lai nodrošinātu vietu, ir nepieciešams iepriekš reģistrēties, aizpildot anketu, kas pieejama saistē https://ej.uz/Skalrunis2024. Reģistrācija tiek slēgta 18. septembrī, tāpēc nevilcinieties!

Programmas tēmas un runātāji

“Skaļrunis 2024” piedāvās plašu programmu, kurā tiks aplūkoti dažādi temati, kas saistīti ar zinātnes un sabiedrības komunikāciju. Konferences dalībniekiem būs iespēja dzirdēt labākos prakses piemērus, paveikto pētniecībā un diskutēt par izaicinājumiem, ar kuriem saskaras gan zinātnieki, gan valsts iestādes.

Aicinājums pievienoties un bagātināt pieredzi

Konference “Skaļrunis 2024” ir lieliska iespēja tikties ar citiem jomas profesionāļiem, apmainīties ar idejām un pieredzi, un iedvesmoties jaunām iniciatīvām. Piedaloties šajā pasākumā, dalībnieki varēs iegūt noderīgas prasmes un zināšanas, kas labvēlīgi ietekmēs viņu turpmāko darbu. Ieguldiet savā attīstībā un pievienojieties diskusijai par mūsdienu zinātni un komunikāciju ar valsts institūcijām!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas