"Kopš man nav ko slēpt, izjūtu milzīgu brīvības sajūtu." Rimants Jakobovics nekaunas, ka ir gejsIr talants!
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 09:12
  • TV3
  • 9

"Kopš man nav ko slēpt, izjūtu milzīgu brīvības sajūtu." Rimants Jakobovics nekaunas, ka ir gejs

Rimants Jakobovics: Jauna talanta atklāšana

Rimants Jakobovics, 19 gadus vecais jaunietis no šova “Ir talants!”, nesen piedzīvoja visai negaidītu pieredzi, kad saņēma trīs “X” no žūrijas. Šī neveiksme gan viņu pārsteidza, tomēr nenobiedēja – jaunais dziedātājs turpina censties un ir apņēmies saistīt savu dzīvi ar mūziku.

Brīvības sajūta un lepnums par identitāti

Rimants neslēpj, ka ir daļa no LGBTQ kopienas. “Kopš man nav ko slēpt, izjūtu milzīgu brīvības sajūtu,” viņš atzīst. Šī atklātība ir ne tikai personiska, bet arī iedrošinājums citiem, kas cīnās ar savām identitātēm. Rimants uzsver, ka ir laimīgās attiecībās un ir pārliecināts par sevi, kas viņam dod papildu motivāciju īstenot savus sapņus.

Pārcelšanās uz Rīgu: nākotnes cerības

Jaunais talants nesen ir pārvācies uz Rīgu, lai tuvāk būtu mūzikas pasaulei un gūtu jaunus pieredzes apvārsņus. “Es nespēju sagaidīt, kad piepildīšu savus sapņus,” stāsta Rimants, uzsverot, ka Rīga ir vieta, kur viņam ir iespēja attīstīties un augt kā mūziķim. Ar nepacietību viņš gaida iespēju dalīties ar savu mūziku un pieredzi šķietami nebeidzamajā ceļā uz panākumiem.

Noslēgumā

Rimanta Jakobovica stāsts ir pierādījums tam, ka neatlaidība, drosme un ticība sev var palīdzēt pārvarēt šķēršļus. Jaunietis, kurš nebaidās būt pats par sevi, iedvesmo citus, un mēs ar nepacietību gaidām, ko nākotne nesīs šim talantīgajam mūziķim.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas