Koris 'Balsis' dziedās Ķīpsalas baseināMūzikas ziņas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 2. aprīlis 13:19
  • Delfi
  • 24

Koris 'Balsis' dziedās Ķīpsalas baseinā

Jauniešu kora "Balsis" jubilejas koncerts Ķīpsalas baseinā

Šī gada 7. aprīlī, pulksten 20, Rīgas Tehniskās universitātes Ķīpsalas baseinā visi mūzikas cienītāji tiks aicināti uz Jauniešu kora "Balsis" 37 gadu jubilejas koncertu. Grupa, kura tika dibināta 1982. gadā, šogad svinēs savu ilgstošo pastāvēšanu ar īpašu mūzikas priekšnesumu.

Satraucoši dziesmu izvēles un mūzikas priekšnesumu plāns

Jauniešu kors "Balsis" ir pazīstams ar savu augsto mūzikas kvalitāti un dažādību. Viņu dziedātās dziesmas ietver gan klasiskās koru kompozīcijas, gan populāros mūzikas hitus. Jubilejas koncertā tiek plānots izpildīt gan labi pazīstamas melodijas, gan arī jaunās un eksperimentālās dziesmas, kuras būs kā īpašs pārsteigums koncerta apmeklētājiem.

Biļetes un informācija par koncertu

Lai apmeklētu Jauniešu kora "Balsis" 37 gadu jubilejas koncertu Ķīpsalas baseinā, biļetes ir jāiegādājas iepriekš. Biļetes var iegādāties gan internetā, gan arī pie ieejas birojā koncerta dienā. Lai uzzinātu vairāk informācijas par koncertu, biļešu cenām un citiem svarīgiem jautājumiem, apmeklētājiem tiek ieteikts sekot līdzi Jauniešu kora "Balsis" oficiālajiem sociālajiem tīmekļa kontiem un mājaslapai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas