Krāpnieki uzbrūk Jelgavai, neapmierinātais Auru traktorists un Rēzeknes atkritumi: kriminālā province

Krāpnieku izsistie Jelgavas iedzīvotāji

Jelgava pēdējā laikā saskaras ar aizvien pieaugošām krāpniecības problēmām. Vietējie iedzīvotāji ziņo par dažādām krāpnieciskām shēmām, kurās pie neapmierinātiem iedzīvotājiem ierodas krāpnieki, kas piedāvā ātras un vieglas naudas ieguldījumu iespējas. Šie negodīgie ļaudis bieži izmanto iedzīvotāju uzticību, lai izkrāptu naudu vai vērtīgas lietas.

Auru pagasta traktorista dusmas

Pagājušās nedēļas nogalē Auru pagastā situācija kļuva spriedzes pilna, kad kāds pikts traktorists nespēja izbraukt uz lauka dēļ krāmu tirgus tirgotājiem. Šī neērtā situācija radīja sabrukumu satiksmē un uzsāka jaunu diskusiju par to, kā organizēt šādus pasākumus, lai tie netraucētu ikdienas dzīvi. Vietējie iedzīvotāji norāda, ka šādi incidenti ir kļuvuši pārāk izplatīti.

Dienvidkurzemes drons un nereģistrēts kvadracikls Ventspilī

Tāpat Dienvidkurzemes pašvaldības policijai nākas risināt arī citus likuma pārkāpumus. Pagājušajā nedēļas nogalē Medzē tika novērots likumnepaklausīgs drons, kas bez atļaujas lidoja virs iedzīvotāju mājām. Ventspilī kārtības sargi uzkāpa un aizturēja nereģistrēta kvadracikla šoferi, kas radīja apdraudējumu gan sev, gan citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Kopsavilkums: Kriminālā province un tās problēmas

Jelgava un tās apkārtne šobrīd piedzīvo grūtus laikus, un situācija ir jārisina. Pašvaldības policija aktīvi strādā, lai nepieļautu krāpnieku darbības un uzlabotu satiksmes drošību. Iedzīvotāji ir aicināti būt piesardzīgiem un ziņot par visām aizdomīgām aktivitātēm, lai kopīgiem spēkiem padarītu savu vidi drošāku. Kriminālās aktivitātes ir jāapstājas, un tas ir atkarīgs no katra no mums.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas