Krāsnī cepts kartupelis ar chili con carne mērciŠefu gaidījāt?
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 8. oktobris 12:21
  • TV3
  • 9

Krāsnī cepts kartupelis ar chili con carne mērci

Emilijas Bērziņas kulinārie piedzīvojumi

Dziedātāja Emilija Bērziņa, kura ir pazīstama ne tikai ar savu balsi, bet arī ar kulinārām spējām, ir atgriezusies virtuves gaisotnē, lai kopā ar šefpavāri Inu Poliščenko radītu ko īpašu. Emilijas pieredze virtuvē ir nenovērtējama, jo viņa ir strādājusi pavāra amatā, tāpēc Ina viņu uztver kā uzticamu kolēģi, kopā meklējot jaunas garšas.

Garšas preferenču noslēpumi

Viens no interesantākajiem aspektiem Emilijas kulinārajā ceļojumā ir viņas garšas preferenes. Kamēr daudziem zivis ir iecienīts ēdiens, Emilija atklāj, ka viņai tās nepatīk. Tomēr viņas aizraušanās ar kečupu, sieru un makaroniem ir neapšaubāma. Šīs sastāvdaļas, kas bieži vien ir kopā, var veidot pamatu dažādiem radošiem un garšīgiem ēdieniem, tāpēc ir viegli saprast, kāpēc Emilija vēlas iekļaut tās savā virtuvē.

Krāsnī cepts kartupelis ar chili con carne mērci

Viena no aktuālajām receptēm, kuru Emilija un Ina gatavos kopā, ir krāsnī cepts kartupelis ar chili con carne mērci. Šis ēdiens apvieno sirds siltumu un bagātīgu garšu, kas var pārsteigt pat visprātīgākos gardēžus. Ceptie kartupeļi nodrošina patīkamu kraukšķīgumu, savukārt chili con carne mērce ar savām asajām un sātīgajām notīm paspilgtinās katra kumosa baudījumu.

Gatavošana ar prieku

Emilija atzīst, ka gatavošana mājās viņai nepatīk, tomēr viņa ir atvērta jauniem izaicinājumiem un kopā ar Ina plāno radīt ēdienus, kas būs ne tikai viegli pagatavojami, bet arī garda mielasta pieredze. Varbūt tieši šī sadarbība ar pieredzējušu pavāru palīdzēs apgūt jaunus gatavošanas paņēmienus un atklāt jaunas garšas. Emilija Bērziņa un Ina Poliščenko apvieno spēkus, lai attīstītu jaunus un radošus ēdienu risinājumus, sniedzot iespēju faniem uzzināt, kā vienkārši sastāvdaļas var kļūt par klasiskiem gardumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas