Kruasāns ar maskarpones sieru un sezonas ogāmZaļie pirkstiņi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 26. jūlijs 13:18
  • TV3
  • 10

Kruasāns ar maskarpones sieru un sezonas ogām

Vasaras garšu apvienojums

Latvijā vasara ir ne tikai saulainu dienu laiks, bet arī ogu ražas periods, kad no dārziem un mežiem varam iegūt gardās sezonas ogas. Šefpavārs Uģis Veits piedāvā brīnišķīgu kulināro pieredzi, apvienojot šīs ogas ar īpašu desertu – kruasānu, kas ar pildījumu ir garšīgs un gaisīgs.

Kruasāns ar maskarpones sieru

Uģis Veits iesaka izvēlēties kruasānu ar maigo maskarpones sieru, kas ir izcils saldēšanās pamats. Svars un dažādās garšas spēj radīt patiesi izsmalcinātu garšas kombināciju. Maskarpones siers ir pazīstams ar savu krēmīgo tekstūru un bagātīgo garšu, kas īpaši labi sader ar ogām.

Gaisīguma noslēpums

Lai padarītu šo desertu vēl gaisīgāku, šefpavārs Uģis iesaka saputot maskarpones sieru ar putukrējumu. Šī metode ne tikai palielina krēmīgumu, bet arī piešķir vieglumu un gaļīgu tekstūru. Šāda kombinācija būs piemērota kā saldā uzkoda, kas iepriecina ikvienu kārumnieku.

Ogas kā galvenā sastāvdaļa

Kad kruasāns ar maskarpones sieru ir sagatavots, nākamais solis ir izvēlēties sezonas ogas. Zemenes, mellenes, ķirsīši vai pat avenes – katra oga var pievienot savu unikālo garšu un krāsu šim desertam. Uģis Veits iesaka izmantot svaigas ogas, lai izceltu to dabisko saldumu un skābumu.

Noslēgumā

Apvienojot kruasānu ar maskarpones sieru un sezonas ogām, iegūstam ne tikai garšīgu desertu, bet arī radošu un krāsainu priekšnesumu uz galds. Šis deserts, ko ieteicis šefpavārs Uģis Veits, noteikti ir jāizmēģina ikvienam, kurš vēlas nobaudīt vasaras garšas. Saldēšanas radītā elācija gaida, lai priecētu ikvienu garšas baudītāju!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas