Krūmiņa: ''Ja vien jūs zinātu, kā man sirds lēkāja sacensību laikā''

Diānas Krūmiņas emocijas pirms sacensībām

LETA. Latvijas paravieglatlēte Diāna Krūmiņa pirms paralimpisko spēļu šķēpa mešanas sacensībām dalījās savās izjūtās un pieredzē ar Latvijas Paralimpisko komiteju (LPK). Sportiste atklāja, ka viņai bijusi liela atbildības sajūta, piedaloties tik nozīmīgā pasākumā.

Neizpratne un satraukums

"Ja vien jūs zinātu, kā man sirds lēkāja sacensību laikā," sacīja Krūmiņa. Viņa atzina, ka šādas sacensības ir ne tikai fizisks izaicinājums, bet arī emocionāls pārbaudījums. "Katrs metiens, katra sekunde ir svarīga, un tāpēc es jutos ļoti nervozi," piebilda sportiste.

Atbildība pret Latvijas nākotni

Diāna uzsvēra, ka viņai ir liela atbildība, lai pārstāvētu ne tikai sevi, bet arī visu Latvijas paralimpisko komandu. "Es vēlos, lai cilvēki saprastu, cik svarīgi ir cīnīties un nepadoties, pat ja situācija šķiet izaicinoša," viņa teica.

Atbalsts un motivācija

Sportiste arī uzsvēra atbalsta nozīmi no tuviniekiem un komandas biedriem. "Viņi ir tie, kas mani motivē turpināt un nekad nepadoties, pat kad ir grūti," sacīja Krūmiņa. Viņas vārdi liecina, ka kolektīva gars un savstarpējā atbalsta sistēma ir būtiska veiksmes sastāvdaļa.

Nākošie mērķi

Pēc sacensībām Diāna atzinīgi novērtēja savu pieredzi un izteica gatavību turpināt treniņus un gatavoties nākamajiem izaicinājumiem. "Es zinu, ka priekšā ir vēl daudz darba, bet esmu apņēmības pilna sasniegt vairāk," viņa piebilda, demonstrējot ne tikai apbrīnojamu izturību, bet arī mīlestību uz sportu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas