Krūšu palielināšana iziet no modes, masāžas ārstē slimības, 1 veselīgs produkts zelta vērtībā - veselības ziņas, kas šonedēļ interesēja daudzus

Krūšu palielināšana kļūst neviennozīmīga

Pasaulē šobrīd redzam izteiktu downsizing vilni, kas ietekmē arī plastiskās ķirurģijas tendences. Krūšu palielināšana, kas pēdējās desmitgadēs bija populāra un pieprasīta procedūra, nu iziet no modes. Šoreiz plastiskās operācijas nevis palielināšana, bet gan citu estētisko izmaiņu veikšana, ir kļuvusi par jaunām tendencēm. Šis pārvērtību vilnis liecina par sociālajām izmaiņām un prasībām attiecībā uz ķermeņa tēlu, un ir iespējams, ka nākotnē pieprasījums pēc krūšu implantēm samazināsies vēl vairāk.

Vasaras ogas - veselības dārgums

Veselība ir vienmēr aktuāla tēma, un šonedēļ kardiologi izcēluši īpaši veselīgu produktu, kas patiešām ir zelta vērtībā – tās ir vasaras ogas. Neatkarīgi no tā, vai tās ir zemenes, mellenes vai kādas citas ogas, tās ir ne tikai garšīgas, bet arī bagātīgas ar vitamīniem un antioksidantiem. Pētījumi liecina, ka regulāra vasaras ogu lietošana var palīdzēt uzlabot sirds veselību, kā arī samazināt slimību riskus. Tas ir lielisks veids, kā gūt saldu baudu un rūpēties par savu veselību!

Masāžas iedarbība uz veselību

Vēl viena veselības ziņa, kas šajā nedēļā piesaistījusi daudzus mirkļus, ir masāžu nozīme slimību ārstēšanā. Pēdējā laikā pieaug interese par masāžām kā efektīvu veidu, kā mazināt stresu, uzlabot asinsriti un pat palīdzēt reabilitācijā pēc traumām. Masāžu terapeiti uzsver, ka regulāra masāža var ne tikai uzlabot fizisko labklājību, bet arī veicināt garīgās veselības uzlabošanos. Tādējādi kļūst skaidrs, ka masāža varētu ieņemt centrālo vietu holistiskajā pieejā veselības saglabāšanā. Katrs no šiem veselības aspektiem šonedēļ izcēlās kā svarīgi trendi, par kuriem ir vērts domāt, rūpējoties par savu ķermeni un prātu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas