Lamba ar U18 rekordu kvalificējas Eiropas čempionāta finālam 400m

Emīls Lamba izcīna vietu finālā ar lielisku sniegumu

Slovākijas pilsētā Banska Bistricā šobrīd notiek Eiropas U18 čempionāts vieglatlētikā, un Latviju pārstāvējis jaunais talants Emīls Lamba no Jēkabpils ir parādījis izcilu sniegumu. Emīls, kuram šī ir pirmā lielā starptautiskā sacensība, ir sasniedzis personīgo rekordu 400 metru distancē, kas ļāvis viņam kvalificēties finālam.

Kvalifikācijas kārta noslēgusies ar labu rezultātu

Lamba kvalifikācijā uzrādījis nepārspējamu laiku, kas spējis pārsteigt ne tikai skatītājus, bet arī sporta līdzjutējus visā Latvijā. Viņa izpildījums vainagojies ar rezultātu, kas pārspējis iepriekšējo personīgo rekordu, apliecinot viņa smago darbu un apņēmību. Emīls demonstrēja nevainojamu tehniku un izturību, kas ir būtiska 400 metru distancē.

Gaidas uz finālu un Latvijas sporta nākotne

Fināls notiks sestdien vakarā, un ir gaidāms, ka tas pulcēs visus labākos junioru skrējējus no visas Eiropas. Emīls Lamba, gatavojoties finālam, izsaka apņēmību un cerību uz labu rezultātu, kā arī norāda uz lielo atbalstu, ko saņēmis no ģimenes un treneriem. Šī jaunā atlēta sasniegums ir svarīgs ne tikai viņam, bet arī Latvijas vieglatlētikai kopumā, liekot cerēt uz spožu nākotni šajā sporta veidā.

Noslēguma domas

Emīla Lamba panākums ir apliecinājums tam, ka Latvijas jaunatnei ir potenciāls izcelties starptautiskā mērogā. Viņa uzvaras un rekordi iedvesmo jaunus sportistus visā valstī, un ir skaidrs, ka vieglatlētika Latvijā turpina attīstīties. Mēs visi ar nepacietību gaidām finālu un ceram uz vēl vienu spožu sniegumu no mūsu talantīgā sportista!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas