Langmanis izcīna otro vietu UEC BMX EK 11. posmā; Challange klasēs latviešiem divas uzvaras

Beļģijā notiek UEC BMX Eiropas kausa sacensību 11. posms

Sestdien Beļģijā pulcējās BMX sportisti no visas Eiropas, lai piedalītos UEC BMX Eiropas kausa 11. posma sacensībās. Sacensības piesaistīja lielu interesi, un Latvijas BMX komanda uzstājās čakli, izceļot vairākus izcilus rezultātus.

Langmanis izcīna otro vietu junioru puišu konkurencē

Rīta sesijā junioru puišu sacensībās izcēlās Latvijas jaunais talants Edgars Langmanis, kurš, rādot izcilu sniegumu, izcīnīja otro vietu. Langmanis šobrīd ir Eiropas kausa kopvērtējuma līderis, kas vēlreiz apliecina viņa talantu un apņēmību šajā sporta veidā. Sacensībās piedalījās arī Kristers Apels no “BMX Rīga/RRS”, kuram izdevās izcīnīt septīto vietu, demonstrējot spēcīgu sniegumu.

Challange klasēs divas uzvaras Latvijas sportistiem

Ne tikai junioru puiši izcēlās ar saviem sasniegumiem, bet arī Latvijas sportisti “Challange” klasēs. Mūsu sportistiem izdevās sagādāt divas uzvaras, kas apliecina Latvijas BMX jauno talantu potenciālu un konkurētspēju Eiropā. Šie panākumi dāvā pozitīvas emocijas un motivāciju turpināt trenēties un sacensties arī turpmākajās sacensībās.

Noslēgums un nākotnes skatījums

Šīs sacensības Beļģijā ir nozīmīgs solis Latvijai BMX sportā, un Edgara Langmaņa panākumi, kā arī “Challange” klasēs gūtās uzvaras liecina par mūsu sportistu apņēmību un talantu. Arī turpmākajos posmos Latvijas BMX pārstāvji turpinās cīnīties par augstām vietām un demonstrēt augstākās klases sniegumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas