"Lankinens ir pārliecinošāks par Šilovu" – vai latvietis attapsies Vankūveras fārmklubā?Hokejs/Sports
Foto un virsraksts: Delfi

"Lankinens ir pārliecinošāks par Šilovu" – vai latvietis attapsies Vankūveras fārmklubā?

Somijas vārtsarga iznākums

Artūrs Šilovs, latviešu vārtsargs, šobrīd saskaras ar smagu konkurences cīņu Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Vancouver Canucks. Pēdējā laikā lielu uzmanību ir pievērsusi somu vārtsargs Kevins Lankinens, kurš, iebraucot komandā treniņnometnes laikā, ir spējis strauji izcelties un konkurēt ar Šilovu.

Lankinena statistika un treneru atzinība

Lankinena statistika, kas šajā sezonā ir ievērojama, ir piesaistījusi ne tikai līdzjutēju, bet arī trenera Džeika Vībra uzmanību. Viņa sniegums ir pārliecinošs, un šobrīd šķiet, ka viņš ir kļuvis par favorītu vārtsarga pozīcijā. Ja Lankinena izpildījums turpinās šādā līmenī, Šilovam varētu būt jādomā par fārmklubu.

Šilova potenciāls un izaicinājumi

Šilovam tagad jāstrādā pie savas spēles atgūšanas. Viņš ir pamanījies iepriecināt hokeja sabiedrību ar saviem sniegumiem Stenlija kausa izcīņā, taču pēdējā laikā viņa sniegums nav bijis tik stabils. Latvieša spēja atlikt smagumus un atkal atgriezties augstā līmenī būs izšķiroša, ja viņš vēlas saglabāt savu vietu NHL.

Secinājums: cīņa par vārtsarga pozīciju

Situācija Vankūveras komandā ir saspringta, un abiem vārtsargiem ir savs ceļš pretī panākumiem. Lankinena izrāviens, pateicoties viņa izcilajai statistikai un treneru simpātijām, apgrūtina Šilova iespējas. Laiks rādīs, vai latvietis spēs sameklēt savu ritmu un nostiprināt savu vietu NHL komandā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas