Ļašenko vai Krivuņecs? LFF biedri vēlē prezidentu. Teksta tiešraideSabiedrība/Futbols
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 26. aprīlis 10:28
  • Delfi
  • 19

Ļašenko vai Krivuņecs? LFF biedri vēlē prezidentu. Teksta tiešraide

Tiešraidi skaties šeit

Ļašenko vai Krivuņecs?

Latvijas Futbola federācijas (LFF) kongresā biedri izvēlēsies jauno prezidentu, kurš vada ietekmīgo un finansiāli bagātāko sporta veida federāciju valstī. Kandidāti uz šo amatam ir bijušais LFF prezidenta amatā pildītājs Kaspars Ļašenko un pašreizējais izpilddirektors Jānis Krivuņecs. LFF biedriem šis ir svarīgs lēmums, jo no prezidenta izvēles atkarīgs nākamais futbola attīstības virziens valstī.

LFF biedri vēlē prezidentu

LFF biedriem šodien, 26. aprīlī, būs iespēja izvēlēties jauno prezidentu, kurš vadīs federāciju nākamos četrus gadus. Vēlēšanās notiks kongresā, kurā no kandidātiem - bijušais Ļašenko un pašreizējais Krivuņecs - būs jāizvēlas viens, kurš pārņems vadību no pašreizējā LFF prezidenta aināra Pukšta.

Teksta tiešraide

Lai arī daudzi LFF biedri nevarēs piedalīties kongresā personīgi, federācija nodrošinās teksta tiešraidi, lai biedri varētu sekot līdzi apspriešanai un jaunā prezidenta izvēlei. Šāds solis ļaus padarīt procesu pārredzamāku un ļaus biedriem balsot par jauno prezidentu, zinot visas saistītās detaļas un argumentus no abiem kandidātiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas