Lasmane: "Iet olimpiskajā gājienā kopā ar brāli ir kas tāds, par ko sapņoju"

Latvijas vieglatlēte Rūta Kate Lasmane gatavojas olimpiskajai debijai

Latvijas vieglatlēte Rūta Kate Lasmane drīz piedzīvos savu olimpisko debiju trīssoļlēkšanas kvalifikācijas cīņā Stade de France stadionā 2. augustā. Par savu gatavošanos karjeras līdz šim nozīmīgākajām sacensībām Rūta Kate Lasmane pastāstīja portālam Sportacentrs.com pēc dalības Valsts Prezidenta balvā.

Rūta Kate Lasmane un viņas sapnis par kopīgu olimpisko ceļojumu ar brāli

Lasmane atklāja, ka viens no viņas lielākajiem sapņiem ir piedalīties olimpiskajās spēlēs kopā ar savu brāli. Viņa uzsver, ka šis ir bijis ilgstošs mērķis un motivācija trenēties un strādāt grūti, lai sasniegtu šo kopīgo mērķi.

Progresīvā Lasmanes karjera un cerības uz veiksmīgu izlidojumu Parīzē

Lasmane ir pierādījusi sevi kā talantīgu latviešu vieglatlēti un ir uzņemta olimpiskajā komandā pēc ievērojamu sasniegumu Valsts Prezidenta balvā. Viņa pauda optimismu un cerības uz veiksmīgu izlidojumu Parīzē un gatavojas rādīt savu labāko izpildi trīssoļlēkšanas sacensībās. Veicina Latvijas vieglatlētikas attīstību un izvirza jaunus augstus standartus Rūta Kate Lasmane ir kļuvusi par atpazīstamu sporta personību, kas veicina Latvijas vieglatlētikas attīstību un izvirza jaunus augstus standartus sacensībās. Viņas dalība Olimpiskajās spēlēs ir ne tikai viņas pašas, bet arī visas Latvijas sporta kopienas lepnums un iedvesma.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas