• 2024. gada 2. augusts 20:21
  • Delfi
  • 11

Lasmane un Caune noslēdz savas olimpiskās debijas, neiekļūstot finālos

Olimpiskās debijas neveiksmīgais noslēgums

Latvijas vieglatlētes Agate Caune un Rūta Kate Lasmane piektdien Parīzes olimpisko spēļu vieglatlētikas sacensībās piedzīvoja savas debijas vilšanos. Abas sportistes, kas bija cerīgas savās specialitātēs, nespēja iekļūt savos pusfinālos.

Rezultāti un sniegums pusfinālā

Agate Caune un Rūta Kate Lasmane pusfinālā finišēja attiecīgi 16. vietā. Šis rezultāts ir neapmierinošs, ņemot vērā, cik smagi sportistes strādāja sagatavošanās posmā. Bija sagaidāms, ka viņas parādīs labu sniegumu, taču konkurence bija pārāk liela, un fināla vietas palika nepieejamas.

Sportistes dalās ar emocijām

Pēc sacensībām abas vieglatlētes bija redzami satrauktas un vīlušās. Rūta Kate atzina, ka bija cerējusi uz labāku rezultātu un fināla iekļūšanu, taču sacensību atmosfēra un konkurences spiediens bija smags pārbaudījums. Agate savukārt atzīmēja, ka šī pieredze būs vērtīga viņas turpmākajā karjerā: “Ir svarīgi mācīties no šādām situācijām un turpināt cīnīties.”

Nākotne un mācības no pieredzes

Lai arī šī pieredze nebija veiksmīga, Caune un Lasmane plāno turpināt trenēties un attīstīt savas prasmes. Olimpiskais gars viņām paliek svarīgs, un abas cer, ka nākotnē spēs sasniegt augstākus rezultātus un varbūt pat piedalīties nākamajās olimpiskajās spēlēs. Šī debija noteikti neiznīcinās viņu sapņus un ambīcijas, jo abas vieglatlētes ir apņēmības pilnas turpināt savus sportiskos centienus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas