• 2024. gada 16. septembris 12:34
  • JAUNS.LV
  • 8

Latvijā aizliedz izmantot vairākas ēdināšanas nozarē pielietotās "JTECH an HME Company" peidžeru sistēmas

JTECH peidžeru sistēmu aizliegums Latvijā

VAS "Elektroniskie sakari" paziņojusi par lēmumu aizliegt izmantot vairāku "JTECH an HME Company" ražoto peidžeru sistēmu modeļus Latvijas teritorijā. Šis lēmums pieņemts pēc tam, kad tika konstatētas vairākas neatbilstības, kas attiecas uz šo radioiekārtu darbību un drošību.

Konstatētās neatbilstības

Pārstāvji norāda, ka neatbilstības ir saistītas ar drošības standartiem, kas ir nepieciešami, lai nodrošinātu ēdināšanas nozares darbību. Tiek uzsvērts, ka, līdz brīdim, kad visi konstatētie trūkumi tiks novērsti, JTECH peidžeru sistēmas izmantot nebūs atļauts.

Ietekme uz ēdināšanas nozari

Šis lēmums var būtiski ietekmēt restorānu un citu ēdināšanas uzņēmumu darbību, kas paļaujas uz šīm tehnoloģijām, lai uzlabotu klientu apkalpošanu. Daudzi uzņēmumi tagad nāksies meklēt alternatīvas risinājumus, kas var radīt papildu izmaksas un palielināt administratīvās slodzes.

Nākotnes soļi

"Elektroniskie sakari" apliecina, ka aktīvi strādās pie konsultācijām un ieteikumiem, lai uzņēmumi varētu pielāgoties šajā situācijā. Tiks vērtēti visi nepieciešamie pasākumi, lai atjaunotu JTECH peidžeru sistēmu izmantošanu, kad tiks izlabotas konstatētās neveiksmes.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas