• 2024. gada 16. aprīlis 15:07
  • Apollo
  • 7

Latvijā ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība atbalsta grozījumus Kredītiestāžu likumā

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kas garantēs skaidras naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā. Šie grozījumi ir paredzēti, lai noteiktu minimālās prasības pakalpojumam, kas ļaus klientiem izņemt skaidro naudu no kredītiestādes maksājumu konta.

Skaidras naudas pieejamība visā Latvijā

Ar jaunajiem grozījumiem Kredītiestāžu likumā tiks nodrošināta skaidras naudas pieejamība visā Latvijas teritorijā. Tas nozīmē, ka iedzīvotāju ikdienas finanšu operācijas tiks atvieglotas un viņiem nebūs jāceļas lielā attālumā, lai izņemtu skaidru naudu no kredītiestādes.

Minimālās prasības pakalpojumam

Jauni grozījumi noteiks minimālās prasības pakalpojumam, kas ļaus klientiem izņemt skaidru naudu no kredītiestādes maksājumu konta. Šīs prasības tiks noteiktas, lai nodrošinātu, ka iedzīvotājiem ir iespēja viegli un ērti piekļūt skaidrai naudai visā Latvijas teritorijā. Ar grozījumiem Kredītiestāžu likumā tiks nodrošināta skaidras naudas pieejamība iedzīvotājiem visā Latvijā un atvieglos ikdienas finanšu operācijas. Šis solis ir vēl viens solis pretī modernizētai un efektīvai finanšu sistēmai Latvijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Apollo portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas