Latvijas basketbola izlase uzvar Kamerūnu un iekļūst olimpiskās kvalifikācijas finālāParīzes OS kvalifikācija
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 6. jūlijs 21:04
  • TV3
  • 8

Latvijas basketbola izlase uzvar Kamerūnu un iekļūst olimpiskās kvalifikācijas finālā

Latvijas izlase sasniegusi olimpiskās kvalifikācijas finālu

Latvijas basketbola izlase sestdien “Arēnā Rīga” Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā ar 72:59 uzvarēja Kamerūnas komandu. Šī ir lieliska ziņa visiem Latvijas basketbola faniem, jo mūsu valsts izlase ir iekļuvusi olimpiskās kvalifikācijas finālā.

Spilgti mirkļi no spēles

Latvijas izlase parādīja lielisku spēli, kontrolējot lielu daļu no spēles. Spilgtākie mirkļi bija, kad Latvijas spēlētāji realizēja sarežģītus metienus un izcēlās aizsardzībā. Arī Kamerūnas komanda centās cīnīties, bet nevarēja izturēties pret Latvijas spēcīgo spēli.

Nākamais solis: fināls

Tagad Latvijas izlasi gaida svarīgākais brīdis - olimpiskās kvalifikācijas fināls. Šajā spēlē mūsu valsts komandai būs iespēja uzvarēt un iegūt biļeti uz Parīzes olimpiskajām spēlēm. Spēle būs ļoti svarīga un piepildīta ar spriedzi, bet Latvijas izlase ir gatava cīnīties līdz pēdējam. Ar šo uzvaru pret Kamerūnas komandu Latvijas basketbola izlase ir pierādījusi savu spēcīgumu un determināciju uzvarīgā turnīrā. Fani noteikti var lepoties ar mūsu valsts komandas sasniegumiem un atbalstīt tās ceļu uz olimpiskajām spēlēm.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas