Latvijas BMX sacensību sezona šīs nedēļas nogalē turpināsies Rīgā

Latvijas BMX sacensību sezona atsākas Mežaparkā

Šī nedēļas nogale būs īpaši aizraujoša Latvijas BMX sporta līdzjutējiem, jo Mežaparka trasē Rīgā norisināsies divas nozīmīgas sacensības. Sestdien, 21. oktobrī, tiks aizvadītas “Riga Grand Prix” sacensības, bet svētdien, 22. oktobrī, pasākuma turpinājumā notiks “Riga Cup”. Šīs sacensības sola spraigas cīņas un izcilus sportiskos sniegumus.

Pasākumu programma un organizācija

Sacensību organizatori iecerējuši, ka dalībnieki no dažādām valstīm demonstrēs savas prasmes un kļūs par lieliskām sacensību programmām. Paredzams, ka Mežaparka trase pulcēs ne tikai vietējos sportistus, bet arī profesionālus braucējus no ārzemēm, kuri sacentīsies par uzvarām un medaļām.

Sekojiet līdzi sacensībām tiešsaistē

Lai līdzjutēji varētu viegli sekot līdzi sacensībām, būs pieejama tiešsaistes platforma, kur varēs skatīties braucienus un sekot rezultātiem. Detalizētu informāciju var atrast mājaslapā https://our.sqorz.com/region/lv/orgs. Turpat varēs atrast arī aktuālo sacensību grafiku un dalībnieku sarakstu.

Video tiešraide no sacensībām

Ne tikai tiešsaistes rezultāti, bet arī video tiešraide tiks nodrošināta caur sportacentrs.com. Tas ļaus visiem BMX faniem sekot līdzi sporta notikumiem un piedzīvot sacensību atmosfēru pat no mājām. Tā būs lieliska iespēja faniem redzēt savus mīļākos sportistus un atbalstīt viņus virtuāli.

Aicinājums apmeklēt sacensības

Visi sporta entuziasti un BMX fani ir aicināti apmeklēt Mežaparka sacensības šajā nedēļas nogalē. Pasākums solās būt ne tikai izklaidējošs, bet arī motivējošs, tāpēc noteikti izdevīgi izbaudīt BMX sniegumu klātienē. Neaizmirstiet ņemt līdzi līdzjutēju garu un baudīt šo aizraujošo sporta notikumu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas