• 2024. gada 16. septembris 17:06
  • NRA
  • 5

"Latvijas dzelzceļš" vēršas pie visiem Rīgas Centrālās stacijas apmeklētājiem

Rīgas Centrālā dzelzceļa stacija brīdina apmeklētājus par ierobežojumiem

Apmeklējot Rīgas Centrālo dzelzceļa staciju, viesiem jāņem vērā, ka tuvākajā laikā stacijā būs spēkā noteikti pārvietošanās ierobežojumi. "Latvijas dzelzceļš" ir izsludinājis šos ierobežojumus, lai nodrošinātu drošību un ērtības visiem apmeklētājiem un darbiniekiem.

Pārvietošanās ierobežojumu iemesli

Ierobežojumi ir saistīti ar stacijas modernizācijas darbiem un infrastruktūras uzlabojumiem. "Latvijas dzelzceļš" norāda, ka darbus plānots veikt pakāpeniski, tomēr tas var izraisīt neērtības ceļotājiem. Tādējādi tiek aicināts būt pacietīgiem un, iespējams, plānot ceļojumus laicīgi, ņemot vērā iespējamos kavējumus.

Ko darīt ceļotājiem?

Apmeklētāji tiek aicināti sekot līdzi aktuālajai informācijai, kas regulāri tiek publicēta "Latvijas dzelzceļa" oficiālajā mājaslapā un sociālajos tīklos. Ir rekomendēts arī izmantot alternatīvas pārvietošanās iespējas, ja ceļojumi ir plānoti laikā, kad ierobežojumi būs visstraujāk jūtami.

Atbalsts ceļotājiem

"Latvijas dzelzceļš" solījis nodrošināt papildu informāciju un atbalstu gadījumā, ja ceļotājiem būs nepieciešama palīdzība. Stacijās atradīsies informācijas punkti, kur varēs saņemt norādījumus par labāko pārvietošanos un plānošanu, kā arī noskaidrot, kādi pakalpojumi būs pieejami ierobežojumu laikā. Secinājumā, "Latvijas dzelzceļš" aicina visus stacijas apmeklētājus būt saprotošiem un pielāgoties jaunajiem noteikumiem, lai līdzās modernizācijas darbiem varētu nodrošināt drošu un efektīvu pārvietošanos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas