• 2024. gada 30. augusts 22:08
  • Delfi
  • 5

Latvijas hokeja izlase olimpiskajā kvalifikācijā droši pieveic Ukrainu

Uzvara pār Ukrainu nodrošina Latvijas hokeja izlases iekļūšanu kvalifikācijas turnīra nākamajā posmā

Latvijas hokeja izlase ar pārliecinošu sniegumu 2026. gada Milānas un Kortīnas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra otrajā mačā piektdien sagrāva Ukrainas valstsvienību ar rezultātu 5:1. Šī uzvara ir otrais panākums divās turnīra spēlēs, kas liecina par Latvijas komandas spēku un apņēmību.

Spēles gaita un izcila sniegums

Spēle turpinājās saskaņā ar Latvijas izlases plānu, kas jau pirmajās minūtēs izvirzījās vadībā. Pirmajā periodā Latvijas hokejisti guva divus vārtus, radot komfortablu pārsvaru, kas deva pašpārliecinātību turpmākajās spēles daļās. Otrajā periodā Latvijas komanda vēl vairāk palielināja savu pārsvaru, gūstot trīs vārtus, kamēr Ukraina palika bez atbildes.

Trešais periods un spēles noslēgums

Trešajā periodā, kad jau bija skaidrs Latvijas izlases pārsvars, Ukraina spēja gūt vienus vārtus, taču tas nedeva nekādu iespēju izmainīt mača gaitu. Latvijas komanda demonstrēja augstu spēles kvalitāti, gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, kas ļāva noslēgt spēli ar pārliecinošu uzvaru.

Komandas sniegums un perspektīvas

Šī uzvara ne tikai nostiprina Latvijas izlases pozīcijas kvalifikācijas turnīrā, bet arī piesaista uzmanību pirms gaidāmajām spēlēm. Treneru personāls un hokejisti ir izteikuši pārliecību par iespējām turpināt veiksmīgi uzstāties, jo šīs divas uzvaras ir svarīgs solis ceļā uz olimpiskajām spēlēm. Latvijas hokeja fani ar nepacietību gaida nākamās spēles, cerot uz turpmāku panākumu sēriju un iespēju iekļūt Olimpiskajās spēlēs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas