• 2024. gada 15. aprīlis 19:21
  • NRA
  • 12

Latvijas iedzīvotāji baidās pirkt interneta veikalos dārgas preces

Latvijas iedzīvotāji baidās pirkt internetā dārgas preces

Nesen noslēdzās konkurss, kurā jau vairākus gadus pēc kārtas tiek noskaidroti labākie Latvijas interneta veikali. Konkursam bija pieteikušies vairāk nekā tūkstotis pretendentu.

Interneta veikalu skaits pieaug, bet arī pircēju sūdzības aug

Interneta veikalu skaits Latvijā pieaug, un līdz ar to arī pircēju sūdzību skaits. "360TV ZIŅneši" pētīja, kādas ir interneta veikalu attīstības tendences Latvijā.

Saskaņā ar pētījumu, Latvijas iedzīvotāji ir sākuši baidīties pirkt dārgas preces internetā. Galvenie iemesli, kāpēc cilvēki izjūt šaubas, ir saistīti ar preces kvalitāti, piegādi un iespējamo produktu bojājumu gadījumā. Vairāki respondenti norādīja, ka dod priekšroku iepirkties veikalos, kur varēs aplūkot preci un saņemt konsultācijas no pārdevējiem.

Savukārt interneta veikali cenšas uzlabot savu klientu apkalpošanu un piedāvāt papildus garantijas, lai mazinātu pircēju bailes. Daži no veikaliem ir ieviesuši iespēju mainīt vai atgriezt preci bez papildus maksas, kas ir ievērojams solis uz priekšu, lai iegūtu klientu uzticību.

Ir svarīgi uzsvērt, ka laika gaitā interneta veikali kļūst arvien populārāki un klientu uzmanība tiek pievērsta ne tikai cenu jautājumiem, bet arī pakalpojumu kvalitātei un drošībai. Šajos apstākļos ir būtiski, lai gan iedzīvotāji, gan interneta veikali, sadarbotos, lai nodrošinātu drošu un uzticamu iepirkšanos tiešsaistē.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas