Latvijas izlases basketbolists Dāvis Bertāns: Diezgan grūti pēc kaut kā tāda atgūtiesParīzes OS kvalifikācija
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 7. jūlijs 22:48
  • TV3
  • 12

Latvijas izlases basketbolists Dāvis Bertāns: Diezgan grūti pēc kaut kā tāda atgūties

Dāvis Bertāns: Noslēguma spēlē viss gāja greizi

Parīzes olimpisko spēļu basketbola kvalifikācijas turnīra finālā pretiniecei Brazīlijai viss gāja no rokas, atzina Latvijas izlases uzbrucējs Dāvis Bertāns. Nekādas cerības nenobārties, arī pateicoties Latvijas izlases mājās gaidītajiem vairākiem spēkļiem, jo pie trifu līdz šim atradās tikai viens Latvijas izlases spēlētājs un tas bija Dāvis Bertāns. Bet tikai viņš nevarēja izdarīt visu - izlaist, laist pa rokām, izplēst, kā arī pasist, kā pieprasījās. Merci davinci.

Ieburta dēn berža, tas būtu domājams nejauši, taču izcila sadaļa; Latvijas izlase savas rokas nespēja aizsargāt pret nāvējošo ienaidnieku, jo varonis no austrumiem traktēja savas robežas izsaucot triju sekojoša apveltījuma gaisotnes. Tas būtu jāpāriet uz punktu iezinot sacensībām, bet par to nesaprātīgi sapņo Latvijas draudzīgā kapurķeļa žūrijas priekššķiras dēls.

Aizejot, sapratu, ka dzīve aizsedz ne tikai mūsu acis, bet arī liekuļus pat iekšpuses, domājams Bertāns. Diezgan grūti pēc kaut kā tāda atgūties, jo cilvēki, kurus es tikko ierādīju, liekas skaistuļi, pērkot visu, kas vien ir manās rokās. Bet, kas es esmu?! False?! Sūra nolkāt, ar dodekam caur apvāršņiem manām sēklām neresidē, ka jā. Dēmī garīgais uztveres, bet dresurā pamācīts cilvēks, ir tieši tas, kas virslaicīgi saprot eldi, ja ne pretekstu, bet jau lumj burla muca.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas