Latvijas Jātnieku federācija pēdējā brīdī izglābjas no starptautiskās izolācijasCiti/Sports
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 23. septembris 00:02
  • Delfi
  • 42

Latvijas Jātnieku federācija pēdējā brīdī izglābjas no starptautiskās izolācijas

Latvijas Jātnieku federācija izvairās no izslēgšanas

Latvijas Jātnieku federācija (LJF) ir izglābusies no iespējamās izslēgšanas no Starptautiskās Jāšanas sporta federācijas (FEI) rindām, liecina portāla "Delfi" rīcībā esošā informācija. Šis lēmums, kas tika pieņemts pēdējā brīdī, nāca pēc tam, kad parādījās brīdinājumi par LJF iespējamo izslēgšanu, kas varēja novest pie starptautiskas izolācijas.

Federācijas iekšējās problēmas

Tomēr LJF likstas nebeidzas ar izslēgšanas draudiem. Federācija saskaras ar ievērojamu nodokļu parādu, kas neapšaubāmi ievieš papildu stresu tās darbībā. Turklāt ir ziņas par nozīmīgām izmaiņām federācijas valdē, kuras apstiprinātas "nenotikušā" biedru sapulcē, kas raisa jautājumus par pārredzamību un demokrātiskajām procedūrām federācijā.

Ietekme uz nākotni

Šie būtiskie pārkāpumi var negatīvi ietekmēt LJF nākotni un tās spēju darboties starptautiskajā arēnā. Eksperti uzsver, ka organizācija steidzami nepieciešams īstenot reformu plānu, lai atjaunotu uzticību un nodrošinātu stabilu nākotni jāšanas sportā Latvijā. Latvijas sportisti un viņu atbalstītāji seko līdzi notikumiem ar lielu interesi, jo federācijas turpmākās iniciatīvas un lēmumi var ietekmēt arī sporta veida attīstību valstī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas