Latvijas jaunuzņēmums ieguvis pirmo vietu starptautiskā konkursā DubaijāTehnoloģijas
Foto un virsraksts: Delfi

Latvijas jaunuzņēmums ieguvis pirmo vietu starptautiskā konkursā Dubaijā

Par konkursu "Expand North Star 2024"

Digitālās veselības jaunuzņēmums "Longenesis" ir ieguvis pirmo vietu prestižajā starptautiskajā konkursā "Expand North Star 2024", kas šogad notika Dubaijā. Šis konkurss ir iespēja jaunajām tehnoloģiju kompānijām parādīt savas inovācijas un iegūt atzinību no globāliem investoriem un nozares speciālistiem.

Longenesis panākumi un inovācija

"Longenesis" ir uzsācis savu ceļu, fokusējoties uz digitālās veselības risinājumiem, kas palīdz pārveidot veidu, kā cilvēki piekļūst veselības aprūpei. Kompānija specializējas datu analīzē un personalizētu veselības pakalpojumu piedāvāšanā, kas ir aktuāls temats mūsdienu sabiedrībā.

Reakcijas un nākotnes plāni

"Longenesis" pārstāvji norādījuši, ka šī uzvara Dubaijā ir ne tikai atzinība viņu darbam, bet arī stimuls turpināt attīstīt jaunas tehnoloģijas un risinājumus medicīnas jomā. Kompānija plāno turpināt darbu pie jauniem projektiem un paplašināt savu ietekmi starptautiskajā tirgū.

Latvijas jaunuzņēmumu ekosistēma

Šāds sasniegums vēlreiz apliecina Latvijas jaunuzņēmumu potenciālu globālajā tirgū. "Longenesis" veiksme ir iedvesmojošs piemērs citiem uzņēmumiem, un tā veicina Latvijas reputāciju kā inovatīvas un dinamiskas valsts, kas atbalsta tehnoloģiju attīstību un uzņēmējdarbību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas