Latvijas junioru izlasei desmitā vieta Eiropas lakrosa čempionātā

Latvijas junioru izlase cīnās Eiropas čempionātā

Latvijas vīriešu U-20 lakrosa izlase šodien noslēdza savu dalību Eiropas junioru čempionātā, izcīnot desmito vietu. Sestdien, pēdējā turnīra spēlē, Latvijas komanda piedzīvoja zaudējumu pret Itāliju ar rezultātu 3:10.

Spēles gaita un rezultāts

Spēle pret Itāliju ritēja saskaņā ar intensīvām emocijām. Pirmajā ceturtdaļā latvieši nespēja gūt vārtus, kamēr itāļi izvirzījās vadībā ar 1:0. Otrajā ceturtdaļā Latvijas komandai izdevās iemest vienīgos vārtus, tomēr tas nenāca kā pietiekama atspēle. Itāļi saglabāja iniciatīvu un pēc trīs ceturtdaļām rezultāts jau bija 0:6.

Noslēdzošajā ceturtdaļā Latvijas juniori mēģināja panākt neizšķirtu, gūstot divus vārtus, bet Itālija atbildēja ar trim gūtajiem vārtiem, nodrošinot pārliecinošu uzvaru.

Latvijas komandas sniegums turnīrā

Lai gan rezultāts var šķist vāji, Latvijas junioru izlasei ir bijusi nenoliedzama attīstība un pieredzes ieguve šajā čempionātā. Dalība Eiropas junioru lakrosa turnīrā ne tikai palīdzēja spēlētājiem iegūt vērtīgu pieredzi, bet arī veicināja komandas saliedēšanos un sadarbību.

Nākotnes perspektīvas

Latvijas U-20 lakrosa izlases treneri ir optimistiski par nākotnes perspektīvām un iespējamo progresu. Komanda sastāv no jauniem talantiem, kuri spēs uzlabot savas prasmes un sagatavoties nākamajiem izaicinājumiem, kā arī mačiem gan Eiropas, gan globālajā līmenī. Arī līdzjutēji cer uz labāku sniegumu nākamajos turnīros, vērojot izlases attīstību un izaugsmi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas