Latvijas kamaniņu izlase uz nepilnu laiku piesaistījusi vācu treneriZiemas sports — Kamaniņu sports
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Latvijas kamaniņu izlase uz nepilnu laiku piesaistījusi vācu treneri

Jauns treneris Latvijas kamaniņu izlasē

Latvijas Kamaniņu sporta federācija ir paziņojusi, ka sākoties 2024./2025. gada sezonai, izlasei uz nepilnu laiku pievienosies vācu treneris Jans Aihorns. Šis lēmums iezīmē jaunu posmu Latvijas kamaniņu sportā un norāda uz centieniem pilnveidot un attīstīt sportistu sniegumu.

Jans Aihorns - pieredzējis speciālists

Jans Aihorns ir pieredzējis treneris, kurš iepriekš strādājis ar dažādām nācijām, tostarp Vācijas kamaniņu izlasi. Viņa ekspertīze un zināšanas par sporta niansēm var sniegt būtisku ieguldījumu Latvijas izlases sagatavošanā gaidāmajiem turnīriem un sacensībām.

Jaunie mērķi un izaicinājumi

Pievienojot Aihornu treneru sastāvam, Latvijas izlasei ir iespēja atjaunot savus mērķus un pilnveidot treniņu procesu. Latvijas Kamaniņu sporta federācija cer, ka ar jauno treneri izlases sagatavošana kļūs efektīvāka un mērķtiecīgāka, ļaujot sportistiem sasniegt augstākus rezultātus starptautiskajā arēnā.

Pateicība iepriekšējiem treneriem

Šajā pārmaiņu posmā Latvijas Kamaniņu sporta federācija arī izsaka pateicību iepriekšējiem treneriem par viņu ieguldījumu un paveikto darbu Latvijas izlases attīstībā. Jaunā trenersastāva veidošana norāda uz vēlmi turpināt attīstīt kamaniņu sportu valstī un sasniegt augstākas virsotnes.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas