• 2024. gada 26. jūlijs 22:44
  • TV3
  • 11

Latvijas karognesēji Graudiņa un Miezis pēc atklāšanas: Sajūtas ir neaprakstāmas

Latvijas karognesēji Graudiņa un Miezis par atklāšanas ceremoniju

Tīna Laura Graudiņa un Nauris Miezis, Latvijas karognesēji Parīzes olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā, ir izteikuši savus spēcīgos emociju pārdzīvojumus. Sarunā ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) abi sportisti pauda gandarījumu par dalību šajā izcilajā notikumā, kas simbolizē sporta vienotību un garu visā pasaulē.

Neaprakstāma sajūta būt vienotajā komandā

Graudiņa un Miezis atzīmēja, ka būt daļai no Latvijas delegācijas ir sapņu piepildījums. “Sajūtas ir neaprakstāmas,” atzīst Tīna Laura. Viņa uzsver, ka nespējot pilnībā aprakstīt to, cik nozīmīgi ir pacelt Latvijas karogu un just šo milzīgo atbalstu no mājām un līdzjutējiem. Šādas neskaitāmas emocijas piepildīja viņu sirdis, kad sportisti devās cauri stadiona masām.

Miezis: “Esmu lepns par mūsu komandu”

Nauris Miezis piekrita savai komandas biedrene un papildināja, ka tagad ir svarīgi fokusēties uz gaidāmajām sacensībām. “Esmu lepns par mūsu komandu un visu Latvijas tautu. Šī ir izcila iespēja pierādīt, cik talantīgi mēs esam,” viņš sacīja. Miezis uzsver, ka šis pasākums ne tikai svin sporta, bet arī apvieno cilvēkus no visas pasaules kā veselīgu konkurentu un draugu.

Latvijas karogs ikviena sirdī

Latvijas karogas šajā ceremonijā bija ne tikai sportistu simbols, bet arī visiem tautiešiem, kas sekoja šim grandiozajam notikumam. Gan Graudiņa, gan Miezis ir balstījušies uz šo vienotību, jo Latvijas delegācijai ir jākalpo par iedvesmu un motivāciju visiem sportistiem. “Mēs esam viena liela komanda, un šīs sajūtas mums dos spēku,” piebilda Graudiņa.

Kopā uz nākotni

Tagad, kad atklāšanas ceremonija ir aiz muguras, Latvijas olimpieši ir gatavi jauniem izaicinājumiem. Viņu apņēmība un entuziasms ir nesalīdzināmi, un abi sportisti cer, ka viņu dalība šajās spēlēs nesīs ne tikai personīgos panākumus, bet arī prieku un lepnumu visai Latvijai. “Mēs cenšamies atzīmēt katru mirkli, un ceram, ka mūsu sniegums iepriecinās ikvienu,” noslēdz Miezis.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas