Latvijas komanda gatava FIA Motoru sporta spēlēs Spānijā cīnīties par medaļāmMotoru sports
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Latvijas komanda gatava FIA Motoru sporta spēlēs Spānijā cīnīties par medaļām

FIA Motoru sporta spēles Valensijā

Šonedēļ, no 23. līdz 27. oktobrim, Valensijā, Spānijā norisināsies trešās Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) organizētās Motoru sporta spēles. Šis notikums apvienos vairāk nekā 600 autosportistus no 85 valstīm, kuri sacentīsies 26 dažādās disciplīnās.

Latvijas komandas sastāvs

Latvijas komandu šajās spēlēs pārstāvēs seši talantīgi sportisti. Drifta sacensībās startēs Kristaps Blušs, bet auto slalomā piedalīsies Kaspars un Linda Cikmači. Esports GT disciplīnā Latvijas godu aizstāvēs Dāvis Bite, tikmēr Emīls Mirošņiks piedalīsies Cross Car Mini sacensībās, bet Roberts Rumbenieks cīnīsies Cross Car Senior kategorijā.

Spēcīgas konkurences gaidas

Dalība FIA Motoru sporta spēlēs ir liels Gods Latvijas autosportistiem, un komanda ir apņēmības pilna cīnīties par medaļām. Paredzams, ka konkurence būs ļoti spēcīga, un Latvijas sportistiem būs jāizrāda ne tikai prasmes, bet arī spēks un izturība, lai izcīnītu godalgotās vietas.

Atbalsts no līdzjutējiem

Latvijas komanda aicina visus autosporta fanus sekot līdzi notikumiem Spānijā un atbalstīt mūsu sportistus. Katrs līdzjutēja vārds un atbalsts ir būtisks ceļā uz panākumiem un medaļu iegūšanu. Mēs ticam, ka kopā spēsim radīt pozitīvu enerģiju, lai palīdzētu mūsu komandas dalībniekiem sasniegt vēlamos rezultātus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas