"Latvijas Lepnums" ceremonijai būs jauni vadītājiLatvijas Lepnums
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 09:51
  • TV3
  • 4

"Latvijas Lepnums" ceremonijai būs jauni vadītāji

“Latvijas Lepnums” ceremonijas nozīmība

Svinīgā godināšanas ceremonija “Latvijas Lepnums” ir viena no svarīgākajām notikumu tradīcijām mūsu valstī. Šogad tā norisināsies jau 21. reizi, un tā ir iespēja izcelt un godināt desmit iedvesmojošus stāstus, kas atspoguļo Latvijas sabiedrības daudzveidību un radošumu. Pasākums ir iecerēts Latvijas Republikas proklamēšanas dienā, kas šogad iekrīt 18. novembrī.

Jaunie vadītāji

Šogad apbalvošanas ceremonijas vadītāji būs TV3 žurnālisti Kristīne Žilde-Krēvice un Jānis Krēvics. Viņu izvēle kā jaunie vadītāji sniedz iespēju piepildīt pasākumu ar svaigu gaisu un jaunām idejām. Kristīnei un Jānim ir ilggadēja pieredze mediju laukā, un mēs ar nepacietību gaidām, kā viņi atklās šos īpašos stāstus un ieinteresēs skatītājus.

Ceremonijas plāns un gaidāmie stāsti

Ceremonijas laikā tiks izcelti cilvēki, kuru darbs un ieguldījums ir būtisks mūsu sabiedrībai. Šie desmit iedvesmojošie stāsti ne vien iedvesmos skatītājus, bet arī rosina diskusijas par indivīdu lomu un nozīmi sabiedrībā. Notikums solās būt emocionāls un svinīgs, apliecinot, cik daudz Latvijas iedzīvotāji var sasniegt, ja tiek ļauts realizēt savas ambīcijas un sapņus.

Aicinājums skatītājiem

Mēs aicinām visus Latvijas iedzīvotājus pievienoties ceremonijai, kas būs skatāma kanālā TV3 18. novembrī. “Latvijas Lepnums” ir iespēja redzēt, dzirdēt un sajust lepnumu par mūsu valsti un tās cilvēkiem. Dodiet iespēju šiem iedvesmojošajiem stāstiem iedvesmot arī jūs!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas