“Latvijas Lepnums” ceremonijai būs jauni vadītājiIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

“Latvijas Lepnums” ceremonijai būs jauni vadītāji

Gatavošanās “Latvijas Lepnums” ceremonijai

Svinīgā godināšanas ceremonija “Latvijas Lepnums” šogad norisināsies jau 21. reizi. Šī tradīcija turpina sniegt iespēju Latvijas sabiedrībai godināt cilvēkus un organizācijas, kas ar saviem stāstiem un sasniegumiem iedvesmo citus. Šī gada ceremonija būs piepildīta ar emocionāliem mirkļiem un vērtīgiem stāstiem.

Jaunie vadītāji

Šogad apbalvošanas ceremoniju vadīs TV3 pieredzējušie žurnālisti Kristīne Žilde-Krēvica un Jānis Krēvics. Abi vadītāji ir pazīstami sabiedrībā un viņu līdzdalība sola pārliecinošu un emocionālu pasākumu, kas spēs atklāt ikviena stāstu un izdala to Latvijas publikai.

Ceremonija gaidāma proklamēšanas dienā

“Latvijas Lepnums” tiks pārraidīta kanālā TV3 tiešraidē Latvijas Republikas proklamēšanas dienā – 18. novembrī. Šajā īpašajā dienā, kad simbolizējam mūsu valsts neatkarību un kultūru, apbalvošanas pasākums būs lieliska iespēja izcelt un godināt tos, kuri ar saviem darbiem ir devuši lielu ieguldījumu Latvijas labklājībā.

Desmit iedvesmojoši stāsti

Ceremonijas laikā uzmirdzēs desmit iedvesmojoši stāsti, kas atspoguļos ne tikai individuālos sasniegumus, bet arī kopību un harmoniķu spēku, kas ir būtisks Latvijas sabiedrības elements. Šie stāsti iedvesmos un motivēs, aicinot ikvienu no mums turpināt strādāt pie saviem mērķiem un sapņiem. “Latvijas Lepnums” solās būt neaizmirstams notikums, kas pievērš uzmanību un godina mūs visus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas