"Latvijas lepnumu" vairs nevadīs Krauze un Bošs; kas būs jaunie ceremonijas vadītāji?Izklaide
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 19:43
  • NRA
  • 5

"Latvijas lepnumu" vairs nevadīs Krauze un Bošs; kas būs jaunie ceremonijas vadītāji?

“Latvijas lepnums” ceremonija – 21. reizi

Svinīgā godināšanas ceremonija “Latvijas lepnums” šogad norisināsies jau 21. reizi. Šī populārā tradīcija ir ieguvusi lielu nozīmi Latvijas sabiedrībā, katru gadu godinot desmit izcilus un iedvesmojošus individuumus, kuri devuši nenovērtējamu ieguldījumu mūsu valsts attīstībā. Ceremonija būs skatāma kanālā TV3 Latvijas Republikas proklamēšanas dienā, 18. novembrī.

Jaunie vadītāji – Kristīne Žilde-Krēvica un Jānis Krēvics

Šogad ceremonijas norisi vadīs divi ievērojami TV3 žurnālisti – Kristīne Žilde-Krēvica un Jānis Krēvics. Viņu pieredze un profesionalitāte solās nodrošināt siltu un emocionālu atmosfēru, kas raksturo šādu svinīgu pasākumu. Pēc vairāku gadu vadības no Krauzes un Boša puses, šī pāreja uz jauniem sejām noteikti nesīs svaigus svinību akcentus un jaunu pieeju godināšanas ceremonijai.

Desmit iedvesmojoši stāsti

Ceremonijas centrā būs desmit iedvesmojošu stāstu stāstīšana, kas atspoguļos Latvijas sabiedrības daudzveidību un talantu. Šie stāsti mudinās ne tikai lepoties ar mūsu valsti, bet arī atgādinās par visiem sasniegumiem un izaicinājumiem, ko esam pārvarējuši kopā. Katrs no apbalvojumiem ir simbols tam, cik svarīgi ir novērtēt un godināt tos, kuri iedvesmo citus un veido pozitīvu piemēru sabiedrībā.

Nākošie soļi un gaidas

Kamēr “Latvijas lepnums” gatavojas saviem svinīgajiem mirkļiem, nodaļa interesentiem un skatītājiem ir bagāta ar cerībām par to, ko jauni vadītāji ienāks šajā ilgi gaidītajā pasākumā. Arī skatītāji gaida neaizmirstamus momentus un emocijas, kad tiks godināti Latvijas lepnumi un viņu stāsti kļūs daļa no mūsu valsts kultūras mantojuma.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas