• 2024. gada 16. jūlijs 12:17
  • NRA
  • 5

Latvijas Olimpiskā delegācija saņem motivācijas vārdus no valsts vadītājiem

Latvijas Olimpiskā delegācija saņem motivācijas vārdus no valsts vadītājiem

Šobrīd Latvijas Olimpiskā delegācija raksta vēsturi, jo 26. jūlijā sāksies XXXIII Vasaras Olimpiskās spēles, kas šogad norisināsies Francijā, Parīzē. Atklāšanas ceremonija sāksies 26. jūlijā plkst. 20.00 pēc Latvijas laika.

Valsts vadītāji sniedz atbalstu sportistiem

Pirms šo nozīmīgo sporta notikumu sākumu, Latvijas valsts vadītāji ir izteikuši savu atbalstu un motivācijas vārdus Latvijas olimpiskajai delegācijai. Premjerministrs Krišjānis Kariņš norādīja uz sporta nozīmi un sportistu neatlaidību, bet arī uz vajadzību pēc atbalsta gan no sabiedrības, gan valsts līderiem.

Latvijas valdība sola finansiālu atbalstu

Valdība ir apņēmusies sniegt finansiālu atbalstu Latvijas olimpiskajai delegācijai, lai sportisti varētu konkurēt pasaules līmenī un rīkoties tā, lai iegūtu pēc iespējas labākus rezultātus. Tas ir svarīgs signāls ne tikai sportistiem, bet arī jaunajai paaudzei, kura var redzēt, ka valsts atbalsta sporta attīstību.

Sportisti gatavojas sacensībām ar augstu motivāciju

Ar valsts vadītāju atbalstu un finansiālo atbalstu olimpiskajai delegācijai, sportisti gatavojas sacensībām ar augstu motivāciju un vēlmi pārstāvēt Latviju godam. Viņi apzinās atbildību, kas uz tiem gulstas, un ir gatavi rīkoties maksimāli profesionāli, lai sasniegtu savus mērķus un atstātu pozitīvu iespaidu par Latviju pasaules skatījumā.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas